Metro
Metro Opvallend 4 jun 2020 / 09:58 uur

Naakte zonnebader wordt aangezien voor een lijk

Het mooie weer van afgelopen weken nodigde uit om lekker te zonnen. Ook aan de andere kant van de Noordzee, in Groot-Brittannië, was het warm. Reden voor een man uit Essex om het er eens lekker van te nemen. Naakt bij een treinspoor.

De zonaanbidder bleef niet onopgemerkt. Sterker nog: bezorgde spoorwegwerkers dachten dat de man niet meer leefde. Ze zagen „een paar voeten, maar geen tekenen van leven”. Daarom schakelden ze de politie in, die de – blijkbaar de nog niet zo gebruinde – man aanzagen voor een lijk.

In een tweet laat de politie weten dat ze zich haastten naar de melding. Toen ze aankwamen vonden de agenten „een man van achter in de dertig die naakt zonnebaadde”.

‘Ga niet naakt zonnebaden’

Het was maandag 25 graden. Om te voorkomen dat meer mensen op het idee zouden komen, voegde de politie toe: „Ga alsjeblieft niet naakt zonnebaden op een spoorlijn”.

De man lag in de buurt van station Chafford Hundred, dat ligt tussen Londen en Southend.

Een woordvoerster van Network Rail laat aan de BBC  weten „dat de spoorlijn geen plek is om te zonnebaden. Blijf alsjeblieft weg van de sporen.”

 

Lekkere weer voorlopig voorbij

Het is voorlopig even voorbij met het warme, zonnige weer. Vanaf vandaag begint een koude periode, ook wel schaapscheerderskou genoemd. En dat is typisch voor juni, meldt Weeronline. Vrijdag wordt met 12-14 graden de koudste dag. Deze temperaturen houden tot volgende week woensdag aan.

Reageer op artikel:
Naakte zonnebader wordt aangezien voor een lijk
Sluiten