Redactie Metro
Redactie Metro Buitenland 25 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Nederlander (53) voor ogen van kinderen verdronken in Italië

Een 53-jarige Nederlander is zondag tijdens het zwemmen verdronken voor de Italiaanse kust. Een woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt dat na berichtgeving in de Italiaanse krant La Stampa. Het drama vond plaats aan de kust bij de plaatsen Cogolete en Varazze, in de buurt van Genua in Italië.

Italiaanse media melden dat de man in zee aan het zwemmen was met zijn twee 14-jarige zoons. Ze zochten verkoeling toen ze plots meegesleurd werden door een sterke stroming. Het lukte de jongens wel om zelf het water uit te komen. De kinderen sloegen direct alarm en kort daarna werd het lichaam van de man uit het water gehaald.

Reanimatie man mocht niet baten

Nadat het lichaam van de man uit het water was gehaald, werd hij nog gereanimeerd. Dit haalde echter niks meer uit. Het lichaam van de man is vervoerd naar de haven van Varazze. De familie van de man die mee was op vakantie naar het noorden van Italië krijgt consulaire bijstand.

Zesde en laatste seizoen van Lucifer: dit kun je ervan verwachten

Vreselijk: Nederlandse man (75) stikt in stukje vlees op terras in Frankrijk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlander (53) voor ogen van kinderen verdronken in Italië
Sluiten