Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 5 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Glennis Grace, Afrojack en Wulf vormen pauze-act tijdens Songfestival

Glennis Grace treedt treedt op tijdens de welbekende pauze-act van het Eurovisie Songfestival. Samen met DJ Afrojack en zanger Wulf mag zij in mei voor ruim 200 miljoen kijkers een show weggeven.

Bij de vorige editie van het Songfestival, in 2019 in Tel Aviv, vervulde Madonna deze rol. Het gaat dus om een podiumact met behoorlijk wat allure. Over de hele wereld kijken mensen naar de show.

Glennis Grace en Wulf ‘vocale talenten’

Gerben Bakker is hoofdorganisator en vertelt vol enthousiasme over de pauze-act. „We willen tijdens deze editie van het Songfestival het beste van Nederland laten zien. Dat doen wij niet alleen met Afrojack, maar ook met vocale toptalenten zoals Wulf en Glennis Grace”, vertelt hij.

Wereldster Madonna had tijdens de vorige editie behoorlijk wat moeite met haar optreden. Haar vocale prestaties schoten hier en daar destijds een beetje uit de bocht.

Eerdere deelname Songfestival

Glennis Grace deed zelf in 2005 mee aan het Eurovisie Songfestival. Dit keer vormt ze een trio met Wulf en Afrojack. Samen zullen zij en een jong klassiek orkest het liedje Music Binds Us uitvoeren. Tijdens dit nummer worden verschillende muziekstijlen aan elkaar verbonden. De combinatie bestaat uit klassieke muziek en dancemuziek.

Voor het geannuleerde Songfestival van vorig jaar stonden Grace en Afrojack ook op de kandidatenlijst voor de pauze-act. De finale van het Eurovisie Songfestival vindt plaats op zaterdag 22 mei.

 

Ophef over Franse illegale elitefeestjes en ‘mee feestende’ ministers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Glennis Grace, Afrojack en Wulf vormen pauze-act tijdens Songfestival
Sluiten