Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 mrt 2020 / 06:55 uur

Amper files door thuiswerkers corona, ook op stations is het rustiger

Op de snelwegen zijn vrijdag bijna geen files te bekennen. Daarmee lijken de meeste mensen gehoor te geven aan de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken.

„Op vrijdagochtend is het altijd al rustiger, maar nu staan er nog minder files dan anders", zegt de ANWB. Normaal gesproken staat er gemiddeld dertig kilometer file op de vrijdagen. Deze vrijdag stond er rond 7.00 uur slechts acht kilometer file. Dit kwam door een ongeluk.

Stations

De hele week is het rustig op de weg. Voornamelijk omdat veel mensen in Brabant zoveel mogelijk thuis blijven. Het kabinet riep donderdag ook de rest van Nederland op om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege het coronavirus. Ook op de stations is het rustig. De NS liet donderdag weten dat vrijdag minder treinen in de spits rijden omdat minder reizigers worden verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amper files door thuiswerkers corona, ook op stations is het rustiger
Sluiten