Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 nov 2018 / 13:02 uur

18-jarige vrouw neergestoken tijdens hardlopen

Een 18-jarige vrouw is gisteravond neergestoken in Egmond-Binnen, Noord-Holland. Ze werd in haar borst geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Aangereden

De vrouw was rond half 8 ’s avonds een rondje aan het hardlopen in Egmond aan den Hoef, toen ze uit het niets werd aangereden door een donkerkleurige auto. De bestuurder draaide vervolgens het raampje open en stak de vrouw in de borst. Daarna reed de man weg.

De hardloopster dacht op de borst te zijn geslagen en rende in eerste instantie door. Later voelde ze zich niet lekker en zakte plots in elkaar. Omstanders schoten te hulp en belden de hulpdiensten. Eenmaal in het ziekenhuis gekomen, bleek dat de vrouw gestoken was.

Waarom is vooralsnog onduidelijk, de politie tast in het duister. Ze roept getuigen op zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
18-jarige vrouw neergestoken tijdens hardlopen
Sluiten