Metro
Metro Nieuws 15 mei 2018 / 16:34 uur

Jongen (13) opgepakt voor beroving bejaarde vrouw

De politie heeft dinsdag een dertienjarige jongen opgepakt voor het beroven van een 86-jarige vrouw in het Brabantse Geldrop. Bij die beroving viel de bejaarde vrouw met haar hoofd op de grond, waardoor ze enige tijd buiten bewustzijn was.

Het voorval gebeurde begin april al, maar nu is de jongen opgepakt. Opsporing Verzocht besteedde namelijk begin deze maand aandacht aan de beroving, waarna de politie tientallen tips binnenkreeg. Sommige tipgevers meldden de aangehouden verdachte met naam en toenaam.

Handtas

Na de beroving ging de verdachte er met de handtas vandoor. „Een voorbijganger ging hem nog achterna maar helaas zonder succes”, liet de politie weten.

De vrouw is het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (13) opgepakt voor beroving bejaarde vrouw
Sluiten