Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 4 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Kamillah (1) overlijdt na aanval van rottweiler

Kamillah Jones was nog maar net een jaar oud, toen ze zaterdag werd aangevallen door een rottweiler. Het kleine meisje werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed onderweg.

Gek genoeg doen er twee verhalen de ronde over hoe het kleine meisje aan haar einde is gekomen. In de eerste versie vierde de familie van Kamillah een verhuizing naar een nieuwe buurt met een barbecue in het Australische New South Wales. Daar zou de hond van een van de familieleden het meisje hebben gebeten.

De tante van de kleine ontkent dit echter en zegt dat zij tijdens een wandeling over straat in haar kinderwagen lag toen een hond over een hek sprong en haar te pakken kreeg. De moeder van het meisje liep achter de kinderwagen. Ze zouden onderweg zijn geweest naar de oma van Kamillah. Haar moeder heeft er alles aan gedaan om de hond weg te jagen, maar hij was woest.

Medische hulp

De politie doet uiteraard ook onderzoek naar de zaak en zij zeggen dat de hond wel degelijk van één van de familieleden is. Van wie de hond ook is, het kleine meisje werd aangevallen. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en heeft geprobeerd de ergste wonden te stabiliseren zodat Kamillah naar het ziekenhuis kon worden vervoerd. Eenmaal onderweg overleed zij helaas toch.

De rottweiler zat nog in de tuin en werd door jagers verdoofd. De familie van het kleine meisje krijgt op social media veel kritiek over zich heen. Alhoewel de tante met man en macht blijft volhouden dat de hond niet van een familielid is, blijkt uit het politierapport iets anders. Buren van de familie roepen iedereen op social media op te stoppen met deze pijnlijke berichten, zij hebben al genoeg te verwerken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.