Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 4 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Ronnie Flex en Famke Louise onthullen nieuwe single

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Famke Louise en Ronnie Flex brengen single Fan uit

Famke Louise en Ronnie Flex hebben hun nieuwe single uitgebracht. Ze komen met Fan, een song die in sound wat wegheeft van de eerdere hit Op Me Monnie van Famke Louise. Het nummer is nu al razend populair: binnen 24 uur werd de nieuwe hit van de twee rappers al meer dan een miljoen keer gestreamd.

Comeback Badr: Hari wint van Gerges

Badr Hari heeft laten zien dat hij klaar is voor een rematch met Rico Verhoeven. De Nederlands-Marokkaanse kickbokser won gisteren van Hesdy Gerges. Die partij werd acht jaar geleden gewonnen door Gerges, nadat Hari gediskwalificeerd werd omdat hij Gerges tegen zijn hoofd trapte toen hij probeerde op te krabbelen. Nu nam de roemruchte Badr dus revanche.

https://www.youtube.com/watch?v=Baz3Td6R2-U

Deel Amsterdam CS onder water

Een deel van Amsterdam Centraal Station, de IJhal, heeft gisteren onder water gestaan. Oorzaak was een door de kou gesprongen leiding. Daardoor moesten mensen soms omgeleid worden. Een woordvoerder van de NS vertelt aan Metro dat het lek rond 21.00 uur gisteravond ontstond en om ongeveer 00.30 uur opgelost was. Het lek heeft niet gezorgd voor oponthoud in het treinverkeer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.