Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 3 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Politie Delft doet mysterieuze oproep met tekening

De recherche van de politie Delft heeft zaterdag een mysterieuze oproep gedaan aan de hand van een kindertekening.

De politie is met spoed op zoek naar ‘Lisa’. Zij maakte op een notitieblaadje tekeningetjes van onder andere bokshandschoenen en een voetbal. De politie wil graag weten wie Lisa is en hoopt via de plaatsing van de tekening in contact te komen met het meisje en/of haar ouders.

‘Zeer serieus’

De politie wil niet vertellen waarom ze precies naar Lisa op zoek zijn, maar laat wel weten dat het om een zeer serieuze oproep gaat. „Wij begrijpen dat men graag duidelijkheid zou willen omtrent het bericht. Echter zou dat kunnen betekenen dat Lisa’s privacy daardoor mogelijk achteraf in het geding komt, of dat Lisa zich straks niet meer wil melden omdat heel Nederland alle ins en outs kent. Vandaar het wat vage bericht", aldus de politie in een reactie op Facebook.

Met de boze reactie waarin gezegd wordt dat de politie zich moet verdiepen in serieuze zaken in plaats van ‘massahysterie wekken’ om ‘een tekening’, wordt meteen korte metten gemaakt. „Dit wordt uiteraard niet voor niets geplaatst. Wij weten prima waar onze prioriteiten liggen", aldus de politie.

„Als Lisa of een bekende van Lisa dit bericht ziet, dan begrijpen zij wel waar dit bericht om gaat en dan hopen wij dat zij zich melden", vervolgt de politie. Ze verzoeken mensen op Facebook het bericht te delen.

Mensen die meer informatie hebben omtrent de tekening van Lisa kunnen contact opnemen met de politie Delft via 0900-8844

AANVULLING OP ONDERSTAAND BERICHT! Allereerst willen wij de delers van ons bericht bedanken voor het massaal delen en…

Posted by Politie Basisteam Delft on Saturday, September 2, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.