Evie Westland
Evie Westland Nieuws 3 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Virals: slang maakt emoties los in Dance Dance Dance

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Slang maakt emoties los in Dance Dance Dance

Toprak Yalçiner danste gisteravond op het nummer ‘I’m a slave for you’ van Britney Spears. Opvallendste accessoire: een slang. Het beest maakte nogal wat emoties los. Zo was GTST-actrice Stijn Fransen als de dood voor het exotische dier en beloofde Chantal Janzen volgende week een „vies dansje" te doen omdat Jandino Asporaat de slang om zijn nek deed…

Op Twitter maakte de slang ook behoorlijk wat discussie los. Sommige Twitteraars vinden dat een slang niet bedoeld is voor entertainment. „Onzin", volgens anderen: er worden wel vaker dieren ingezet bij televisieshows en de beesten zouden goed verzorgd worden.

Mensen met een beperking springen uit vliegtuig

Stoer: in het Gelderse Teuge maakten mensen met een fysieke beperking een parachutesprong. De dag werd georganiseerd door de DennisvanderZeijden Foundation. Van der Zeijden overleed drie jaar geleden aan de gevolgen van botkanker. Tijdens zijn ziekte wilde hij blijven sporten, weet Omroep Gelderland.

De parachutisten vinden het spannend. „Dit is iets wat ik nog nooit gedaan heb. Je hebt toch je beperkingen en iedere keer daag je je lichaam verder uit.”

Parachutespringen met een beperking

Wat een lef! Met een beperking uit een vliegtuig springen.➡️ http://gld.nl/FxWU

Posted by Omroep Gelderland on Sunday, September 3, 2017

Model verpest looks met bierchallenge

Soms gaan er filmpjes viral waarvan wij op de redactie niet helemaal begrijpen waarom. Ook bij onderstaande video is het even gissen wat ‘m nou zo leuk maakt voor de kijkers. Desalniettemin heeft model Brian Dudzinski bijna 1,5 miljoen kijkers aan zich weten te binden met een filmpje waarin hij tien flesjes Corona leegdrinkt.

Of het echt veel goed doet voor z’n looks? Mwoah. Oordeel zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=Ks35Odzt4L4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.