Erik Jonk
Erik Jonk Films & series 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans van Mocro Maffia kunnen juichen, want er komt nog meer (dit jaar al)

Fans van de hitserie Mocro Maffia kunnen juichen. Zij worden nog dit jaar getrakteerd op een extraatje, een korte film. In Mocro Maffia Meltem wordt een nieuw karakter geïntroduceerd.

Het was toch al zo’n feest voor de makers en acteurs. Vorige maand werd de Gouden Kalf voor beste dramaserie in de wacht gesleept. En voor de Gouden Televizier-Ring voor het derde seizoen heeft de serie een nominatie op zak. Dat laatste ligt RTL vanwege de moord op Peter R. de Vries ook wat zwaar op de maag, maar toch…

Extra: korte film Mocro Maffia op Videoland

Met al dat mooie nieuws en de grote schare fans in het achterhoofd kondigt Videoland vandaag een korte film aan: Mocro Maffia Meltem. De 40 minuten durende film introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus. Kavus, die op Netflix ook schittert als tegenspeelster van Jonas Smulders in Forever Rich, is in het komende vierde seizoen van de hitserie te zien. Mocro Maffia Meltem is dit jaar nog te zien bij Videoland. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt, de eerste beelden wel:

Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. Fans van de serie weten dan gelijk hoe laat het is. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Paus en andere maffia-leden te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat.

Succesvolle introductie Komtgoed

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen werden de fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed. Die werd massaal bekeken. Mocro Maffia Meltem is geregisseerd door Mustafa Duygulu en geproduceerd door Fiction Valley.

De korte film zal naast de eerder drie seizoenen van Mocro Maffia op Videoland te zien zijn, waarvan het eerste seizoen in 2018 verscheen.

Naar Turkije voor grotere billen: ‘Cash afrekenen en verdoofd risico’s tekenen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fans van Mocro Maffia kunnen juichen, want er komt nog meer (dit jaar al)
Sluiten