Emma Jansen
Emma Jansen Entertainment 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Linda de Mol gezien met ex Jeroen Rietbergen: ‘Trap na voor slachtoffers’

Twitter staat vol met reacties op tortelduifjes Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, die door Shownieuws gefotografeerd zijn in Parijs. Linda laat weten dat ze wat „uit te zoeken” heeft met Jeroen. Op social media reageren veel mensen hierop: „Volgens mij was het allemaal wel duidelijk.”

De Mol en Rietbergen verbraken vorig jaar hun relatie na de The Voice-aflevering van BOOS. In deze aflevering kwam er naar buiten dat onder anderen Jeroen Rietbergen ongewenst seksueel gedrag had vertoond. Linda de Mol kreeg eerst veel steun na de aflevering van BOOS, maar nu keren veel twitteraars haar de rug toe. „Ze geeft de slachtoffers van Jeroen Rietbergen nu een trap na”, wordt er op Twitter gezegd.

‘Linda de Mol geeft slachtoffers Rietbergen trap na’

Velen begrijpen niet wat er nog uit te zoeken valt, na de onthullingen die zijn gedaan. „Linda de Mol heeft altijd volgehouden dat ze van niets wist. Maar nu weet ze het zeker en maakt het haar blijkbaar niets uit?”, vragen mensen op social media zich af.

Sommige mensen zeggen zelfs dat Linda de Mol al eerder van de ontucht van haar ex Jeroen Rietbergen zou hebben geweten: „Om te gillen. Alles heeft ze geweten. Het was haar keuze net om met die viespeuk te rotzooien toen hij nog een relatie had. De vraag is wie maak je nu wat wijs?”

Wilson Boldewijn, journalist bij De Telegraaf, uitte ook zijn mening. „Linda de Mol moet vooral doen wat ze wil”, vindt hij. „Maar wat heb je als vrouw nou uit te zoeken met een man die blijkbaar altijd met andere vrouwen bezig was?”

Geruchten

Linda liet eind vorig jaar in haar editorial in tijdschrift LINDA. weten dat 2022 met afstand het „allergrootste kutjaar” uit haar leven is. Na de onthullingen van de The Voice-aflevering van BOOS gingen er geruchten rond dat zij en Rietbergen nooit echt uit elkaar zijn geweest. Ze werden na de relatiebreuk meerdere keren samen gezien. Linda de Mol vertelde daarover dat ze in gesprek waren met een therapeut, maar dat er geen sprake was van een hereniging.

Fors meer aangiften zedenmisdrijven: ‘The Voice-schandaal speelde grote rol’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.