Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Hazes-soap continues? Monique Westenberg bevestigt familievakantie met André Hazes

Klinkt daar weer nieuw geluid in de Hazes-soap? Monique Westenberg (44), de wel of geen ex-partner van zanger André Hazes (28), treedt met een bericht naar buiten op haar social media. Daar schrijft ze dat het gezin met elkaar op vakantie gaat.

Alle perikelen rondom de jonge Hazes houden menig Nederlander bezig. De volkszanger is de meest besproken BN’er van het afgelopen jaar. Familieruzies, relaties en relatiebreuken of een burn-out. Het vloog ons allemaal om de oren. En toch maakt ieder nieuwtje rondom de zanger nog steeds heel wat los. We legden trouwens een tijdje terug het lief en leed van André Hazes voor aan ons Metro-panel, dat hun kritische menig daarover gaf.

Monique Westenberg schrijft bericht over familievakantie

Het afgelopen jaar maakten we kennis met Sarah van Soelen en Anne Rose Zonneveld, die beiden het liefdesgeluk met Hazes vonden en weer kwijtraakten. Ex-partner Westenberg, met wie Hazes een zoon heeft, bleef op de achtergrond steeds aanwezig.

Nu treedt ze naar voren met een bericht over de familievakantie. Op haar Instagram schrijft ze over het hectische jaar dat zij ervoeren. „Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, schrijft Westenberg. „Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin, zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn.” Bij het bericht plaatst Westenberg een foto van haar en haar zoon op Schiphol. Volgens het beruchte roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer verblijft het gezin in New York.

Rachel Hazes steunt André Hazes

Moeder Rachel Hazes uitte lange tijd kritiek op de toenmalige relatie tussen Hazes en Westenberg. Onder meer het leeftijdsverschil zorgde voor een langdurige familiestrijd. Vorige week vertelde Rachel in de Story dat zij terugkomt op haar mening daarover. „Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan”, vertelde de Hazes-moeder. „Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Waarschijnlijk betekent dit nog niet het einde van de Hazes-soap. Dus zeggen we voor nu maar even: wordt vervolgd…

Rachel Hazes reageert op foto van dunne André: ‘Hij is herstellende’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hazes-soap continues? Monique Westenberg bevestigt familievakantie met André Hazes
Sluiten