Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Entertainment 1 apr 2022

Roddelpraat heeft weer ruzie met een BN’er, zo zit het

Roddelpraat haalt zich vaak de woede van BN’ers op de hals. Famke Louise, laatst een misplaatste grap over zangeres S10 en nu gaat het weer ‘fout’. Actrice Tanja Jess is namelijk niet blij met onthullingen die Dennis Schouten en Jan Roos woensdag in hun programma over haar deden. Gisteravond reageerde ze op de ‘roddels’, die ze bevestigde.

Volgens Jess zitten zij en haar man, collega-acteur Charly Luske, op dit moment in een „zoektocht” in hun relatie. Roddelpraat stelde ook al zoiets, maar dan, je verwacht het niet, in heel andere woorden.

Bonje tussen Roddelpraat en Tanja Jess

Jess is vooral boos op Roddelpraat, door de manier waarop ze haar privézaken wereldkundig maakten in hun programma. „Ik wilde er eigenlijk niet op ingaan, omdat ik ze geen enkele extra view gun”, schrijft ze in haar bericht. Verder haalt ze nog eens keihard uit naar Roddelpraat: „Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageisme. (…) Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste grachten van hun ziel.”

Vanuit Roddelpraat is nog geen reactie gekomen. In hun video over Luske hadden ze wel gezegd dat hij had „gesmeekt” om de fragmenten die zij in handen hebben, niet uit te zenden.

‘Problematisch gedrag Charly Luske’

Maar dan even waar het allemaal om gaat: de relatie tussen Tanja Jess en man Charly Luske verkeert dus enigszins in zwaar weer. Zo zou Luske hebben opgebiecht „berichten” te hebben uitgewisseld met een andere vrouw. Jess treedt in haar bericht niet in detail, maar erkent dat „Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (…) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues”.

De twee partners hebben, mede om die reden, al „langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat. Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.”

Jess vraagt iedereen om te respecteren dat deze zoektocht „binnen de privacy van ons gezin” wordt afgelegd.

Twitter barst los na verbreking radiostilte Lil Kleine: ‘Wat een gelul’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Roddelpraat heeft weer ruzie met een BN’er, zo zit het
Sluiten