Mike Vlastuin
Mike Vlastuin Entertainment 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Johan Derksen haalt in VI Vandaag uit naar Glennis Grace: ‘Zo ordinair’

De aanhoudingen van Glennis Grace en Lil Kleine zijn de heren van talkshow VI Vandaag niet ontgaan. Vooral zangeres Grace moest het gisteravond bij Johan Derksen ontgelden.

Zondag werd Glennis Grace opgepakt wegens mishandeling. Ze wordt namelijk verdacht van het mishandelen van een supermarktmedewerker. Tot op heden zit de zangeres nog vast op het politiebureau.

Glennis Grace en Lil Kleine samen in een cel?

Op het moment zit Lil Kleine ook nog steeds vast. „Ze zitten toch niet in dezelfde cel hoop ik?”, begint Wilfred Genee het onderwerp. „Dan is het nu al een vechtpartij”, grapt Johan Derksen. Volgens Genee zou dat ‘levensgevaarlijk’ zijn.

Wim Kieft vraagt zich vooral af wat er precies is gebeurd met Glennis Grace. Als haar zoon daadwerkelijk is mishandeld, begrijpt hij nog enigszins dat ze verhaal is gaan halen. Maar dat met een flink aantal mensen… „Toen is het gigantisch uit de klauwen gelopen natuurlijk”, zegt hij lachend.

Derksen noemt het ordinair

„Wat die Glennis Grace heeft gedaan is toch belachelijk? Zo ordinair”, vervolgt Johan Derksen. Hij vindt het logisch dat haar zoon wordt aangesproken op zijn gedrag in de supermarkt. Wim Kieft springt hierop in en geeft aan dat haar zoon mishandeld is. Volgens Johan Derksen is het normaal dat de bewaking hem buiten zet wanneer hij niet wil luisteren.

„Maar who the fuck is Glennis Grace”, zegt Johan Derksen wat geïrriteerd. Volgens hem zou ze niet meer gedaan hebben dan Whitney Houston nadoen. De anderen aan de tafel zijn het hier duidelijk niet helemaal mee eens. Ze benoemen een aantal van haar mijlpalen.

De politie van Amsterdam heeft gisteravond laten weten dat de drie verdachten van de mishandeling in de supermarkt nog vastzitten. Dit betekent dat Glennis Grace ook vannacht weer een nacht in de cel heeft doorgebracht. Over Lil Kleine, die volgens beelden zijn vriendin aan haar haren uit een auto heeft getrokken, verscheen gisteren aan het einde van de middag een laatste bericht. Ook hij zat toen nog vast.

Vanavond persconferentie: deze versoepelingen worden verwacht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Johan Derksen haalt in VI Vandaag uit naar Glennis Grace: ‘Zo ordinair’
Sluiten