Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 13 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Glennis Grace betrokken bij gevecht in supermarkt: ‘Disgrace’

De verdenkingen rondom de mishandeling door Glennis Grace zijn bevestigd. De zangeres is aangehouden wegens onder meer mishandeling in een supermarkt in Amsterdam. Eerder wilde haar management niet reageren. Nu bevestigt advocaat Kerem Canatan dat de zangeres inderdaad een medewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen.

Grace zou naar de supermarkt zijn gegaan nadat haar 15-jarige zoon gewond thuis kwam „en haar meedeelde te zijn mishandeld door meerdere supermarktmedewerkers”, zegt haar advocaat. De zangeres wilde de medewerkers daar vervolgens op aanspreken. „Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet.”

Glennis Grace betrokken bij vechtpartij

Wel zou Grace naar eigen zeggen hebben geprobeerd mensen tegen te houden bij een vechtpartij die „gelijktijdig of aansluitend” in de supermarkt plaatsvond. „Zij heeft zelf daarbij in elk geval geen geweld gebruikt.”

https://www.instagram.com/p/CZUM1m0gXfd/

De politie bevestigde vandaag dat er een vechtpartij had plaatsgevonden en dat onder anderen een 43-jarige vrouw is aangehouden. De zaak wordt onderzocht.

‘Disgrace’ en oproep tot boycot

Op Twitter verwijzen verschillende mensen naar de cancel-cultuur, waarin bekende mensen worden geboycot zodra ze iets verkeerd hebben gedaan. „Een normale moeder spreekt een 15-jarige zoon die in de Jumbo een sigaret opsteekt (en daarom wordt buitengezet) vermanend toe”, reageert iemand. „Zo niet Glennis Grace; die gaat verhaal halen met een knokploeg die medewerkers mishandelt. Net als Marco Borsato en #Pauperkabouter een boycot graag.”

Anderen mensen noemen de zangeres op komische wijze een ‘disgrace’. „Ruzie maken en klappen uitdelen in een supermarkt. Veel ordinairder wordt het niet.”

Humberto-kijkers niet te spreken over optreden van Glennis Grace

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.