Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 8 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zoektocht naar verdwenen Andre Hazes Jr. gaat door met mogelijke tip

Om uit het zicht van de media te blijven, lijkt het erop dat André Hazes Jr. ondergedoken zit bij zijn moeder Rachel Hazes in Mijdrecht. Volgens Privé maakt hij daar gebruik van haar garage. Dat heeft een buurtbewoner bevestigd.

„Normaal gesproken maakt Rachel hier zelf gebruik van”, aldus Privé. „De laatste weken is dat echter niet het geval. Volgens een buurtbewoner is er laatst wel een wagen naar binnen gereden. Dat zou de auto van André geweest kunnen zijn.” Volgens de Privé-bron zit de zanger prima bij zijn moeder. „Hij zit vrij onbespied bij zijn moeder. Hij kan zich daar voorbereiden op een terugkeer in de schijnwerpers.”

Andre Hazes Jr. breekt met Van Soelen, aldus Rachel Hazes

Hazes is al een paar weken afwezig van sociale media, nadat hij aangaf met een burn-out te kampen. Dat is opvallend, omdat de zanger normaal gesproken een hoop van zijn privéleven deelt.  Zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen, waar hij nu zo’n 5 maanden mee samen is, komt daar volop in voor. Maar het lijkt erop alsof de relatie alweer over is. Haar schoonmoeder is namelijk volop aan het verkondigen aan de pers dat het over is tussen de twee. Dat laat Farja Farvardin van Rumag TV weten in zijn nieuwe aflevering van De Roddeloog.

Daarin zegt Farvardin dat ze van Rachel Hazes zelf hebben gehoord dat Van Soelen en Hazes uit elkaar zijn. Toch ontkent het management van de zanger dit. „Rachel Hazes had aan haar mensen verteld dat het echt uit was”, aldus Farvardin op Instagram. „Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren, weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”

Waylon vindt dat Hazes zijn leven meer privé moet houden

Eerder gaf Waylon advies aan Hazes over zijn social media-gebruik. De zanger moet niet denken om zich zo de hele dag te etaleren op sociale media. Zo zegt hij dat hij het „prima” vindt om „af en toe iets te delen op sociale media, maar niet de hele dag. Want dat vinden we allemaal niet zo belangrijk, joh.” Daar voegt hij aan toe dat „mensen er helemaal niet op zitten te wachten, dat je de hele dag alles gaat lopen filmen en delen. Ik hou het zelf gewoon privé.”

Eerder dit jaar gingen André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar, met alle geruchten en verhalen die het met zich meebracht. Hazes was volop in de media en niet vaak was dat positief. In één van zijn laatste nummers zegt hij sorry tegen zijn zoontje voor de break-up met Monique. Het lijkt erop dat Hazes momenteel kampt met een burn-out.

Sarah van Soelen naar kliniek om te dealen met media-aandacht: ‘Onbegrijpelijk’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.