Kristel van den Bergh
Kristel van den Bergh Entertainment 13 sep 2021

Oops, she did it again; Britney Spears voor derde keer in huwelijksbootje

Naast het einde van het jarenlange curatorschap, lijkt ook een andere droom van Britney Spears uit te komen: de zangeres is verloofd met haar vriend Sam Ashgari. Dat maakte Britney deze ochtend bekend via haar Instagram met een kort filmpje van Britney en haar kersverse verloofde.

Britney en Sam zijn vijf jaar samen en leerden elkaar kennen bij de opnames voor de videoclip van Britney’s lied: Slumber Party.

‘Ik kan het niet geloven’

Dat schrijft de zangeres bij de Instagram post. Op de Instagram van Sam Ashgari kunnen we de verlovingsring goed bekijken. Deze ring is door Ashgari zelf ontworpen en bevat een 4-karaats diamant. In de ring zelf is het woord ‘lioness‘ gegraveerd, wat leeuwin betekent. Dit is een koosnaam die Ashgari heeft voor Britney.

Het management van Ashgari zegt het volgende tegen Us Magazine over de verloving: „Het stel heeft hun langlopende relatie vandaag officieel gemaakt. Ze zijn erg geraakt door de steun, toewijding en liefde die ze ontvangen”.

Ontmoeting op de set

Britney ontmoette Sam ongeveer vijf jaar geleden op de set van de clip Slumber Party. Hierin speelt Ashgari, hoe toepasselijk, de geliefde van de popster. De beelden van de clip, vind je hier.

Op 1 januari 2017 maakte het stel hun relatie officieel bekend. Over een datum of verdere invulling van de bruiloft is nog niets bekend.

Een droom die uit komt

Tijdens het proces om onder het curatorschap van vader Jamie Spears uit te komen, vertelde Britney al dat ze dolgraag zou willen trouwen en nog een kind zou willen. Maar dat ze een spiraal moest laten zetten en deze er niet uit mocht laten halen.

Nu dit curatorschap naar alle waarschijnlijkheid aan zijn einde komt eind september, maakt het stel alvast bekend om van plan te zijn samen het huwelijksbootje in te stappen. Een droom die uitkomt voor de zangeres.

Derde huwelijk voor Britney Spears

Voor Britney Spears wordt het huwelijk met Sam de derde keer dat ze het ja-woord geeft. In 2004 was de zangeres getrouwd met haar jeugdvriend Jason Alexander. Dit huwelijk duurde echter maar drie dagen.

Later trouwde Spears met Kevin Federline. Met Federline kreeg de zangeres twee zoons: Sean Preston van vijftien jaar oud en Jayden James, ook vijftien jaar oud.

Britney Spears haalt uit naar ‘hypocriete’ vrienden die steun betuigen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oops, she did it again; Britney Spears voor derde keer in huwelijksbootje
Sluiten