Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 22 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Ronnie Flex en platenlabel Top Notch uit elkaar

Het lijkt erop dat rapper Ronnie Flex op zoek moet naar een nieuw platenlabel. Zijn huidige label Top Notch laat vandaag weten niet meer samen te werken met de rapper.

De woordvoerder van Top Notch bevestigde de breuk eerder vandaag aan persbureau ANP. Het contract verliep een jaar geleden en is daarna niet verlengd, zegt een woordvoerder van managementbureau SPEC. Vanochtend stond Flex niet meer op de website.

Ronell Plasschaert, zoals de rapper eigenlijk heet, was al op de hoogte van de breuk, blijkt uit berichten op Twitter die de rapper daarna weer verwijderde. „Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek.. ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb… het is een pure schande, dat meen ik echt”, zou hij hebben getwitterd.

Succes van Ronnie Flex

Plasschaert liet ook weten gekwetst te zijn. „Ik heb meer gegeven dan dat ik kan geven en ik ben betaald met finessings. Tis een schande, ik zou geen artiest dit aandoen. Ik ben altijd eerlijk en oprecht ik verdien dit niet.” Flex zegt dat hij zich „pijnlijk en diep gekwetst” voelt.

„Nu moet ik het zelf doen en ik ga het doen ook. Ik heb alles gegeven altijd om misbruik van me te laten maken.. tis niet eerlijk. Noem een beter nl album dan Rémi.” Met het album Rémi uit 2017 scoorde Flex een enorme hit. Op het Instagram-account van Flex is het rustig, te zien is dat hij eerder deze week opnames aan het maken was met rapper Lil Kleine.

Het is de tweede keer in een maand tijd dat Top Notch een artiest laat vallen. Eind maart liet het platenlabel weten per direct de samenwerking met de in opspraak geraakte Bilal Wahib te staken.

Wie naar Lowlands wil, kan alsnog een kaartje kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.