Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 18 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Winactie: de edge 40 neo van Motorola (t.w.v. 399,99 euro)

Tegenwoordig wil (of moet?) je goed bereikbaar zijn. Dat je een telefoon hebt die goed z’n werk doet, is dan wel zo fijn. Ben jij toe aan een nieuwe telefoon? Metro is er voor je, samen met Motorola. We mogen een paar lezers verblijden met de edge 40 neo én we hebben een mooie ‘troostprijs’ (die alsnog erg fijn is).

In het kader van Metro‘s verjaardagsweek geven we nog een hoop andere prijzen weg, het overzicht vind je hier.

Win een edge 40 neo van Motorola

Metro mag van Motorola de edge 40 neo in de kleur Peach Fuzz, de Pantone-kleur van 2024. De batterij gaat 1,5 dag mee, je hebt 256GB interne opslag en de edge 40 neo is ook nog eens waterbestendig. Wel zo handig, met die regen van de afgelopen tijd.

Daarnaast mogen we een aantal keer notobuds weggeven, ter waarde van 59,99 euro. Deze draadloze oortjes zijn ideaal om muziek mee te luisteren, films te kijken én om mee te bellen. Een draadje van je oortjes naar je telefoon? Verleden tijd!

winactie Motorola
De motobuds. Foto: Motorola

Meedoen

Jij wilt vast en zeker één van de Motorola-telefoons winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met zondag 23 juni, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. We loten, dus of je één van de telefoons of één van de buds wint, is willekeurig. Dit wordt vermeld in de mail.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties