Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Winactie van de week: win tickets (en meer…) voor Tom Cruise in Top Gun: Maverick

De film Top Gun is terug… na 36 jaar! Een tweede film met hoofdrolspeler Tom Cruise zorgt weer voor enorm spektakel. De volledige titel: Top Gun: Maverick.

Jij kunt twee kaartjes voor de film winnen! En nog meer leuks… De nieuwe titel draait overigens vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Het verhaal van Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete ‘Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley ‘Rooster’ Bradshaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick ‘Goose’ Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Top Gun: Maverick Tom Cruise
Foto: Paramount Pictures

Win tickets voor de film!

Doe mee met de Top Gun-prijsvraag van Metro en Universal. We geven 5 x 2 toegangstickets voor Top Gun: Maverick weg. En dat niet alleen: de vijf winnaars krijgen ook een t-shirt en pin die bij dit actie-drama horen.

Jij wilt vast en zeker ook naar deze Tom Cruise-film in de bios. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor Metro‘s nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 30 mei 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Als je gaat: veel plezier!

De winactie is inmiddels afgelopen. De gelukkige winnaars zijn Radha Ramchara, Jenny Budianto, Martin Brasser, Susanna van der Weiden en Sabrina Jonkman. Zij hebben bericht gehad.

Filmrecensie Top Gun: Maverick: Tom Cruise bijna 60, maar als een jonge God

Wil je alle filmrecensies van Metro lezen? Dat kan hier.

Bo Maerten en Géza Weisz over Netflix-film F*ck de Liefde 2: ‘Onze generatie kan moeilijk keuzes maken’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.