Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Win een overnachting op de pakjesboot van Sinterklaas (t.w.v. 275 euro)

De voorpret voor Sinterklaas is inmiddels in volle gang en dat zal je niet zijn ontgaan. Er is zelfs al een superleuke en spannende Sinterklaasfilm in de bioscoop: De Grote Sinterklaasfilm, Trammelant in Spanje. Die is deels gefilmd op het ss Rotterdam en Sint-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Metro-winactie van deze week. Wij mogen namelijk een nachtje slapen verloten, op de enige, echte pakjesboot.

Het betreft een overnachting in een Family Room, voor twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. Bij de overnachting zit ook een heerlijk ontbijtje.

Win een overnachting op het ss Rotterdam

Maar een lekker nachtje slapen op de pakjesboot is niet het enige wat je kunt winnen. Bij de prijs zitten namelijk ook vier bioscoopkaartjes voor De Grote Sinterklaasfilm. In die film komen de twee boeven Mammie en Stan net uit de gevangenis, en ze willen wraak nemen op Sinterklaas. Hij is immers de reden dat ze in de cel terechtkwamen.

Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden, breekt paniek uit. Nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Meedoen

Een lekker nachtje slapen op het ss Rotterdam wil iedere Sinterklaas-liefhebber wel. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 15 november, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Er zit een voorwaarde aan de winactie: je moet voor eind maart 2022 boeken en het is op basis van beschikbaarheid.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Win een overnachting op de pakjesboot van Sinterklaas (t.w.v. 275 euro)
Sluiten