Metro
Metro Video 18 dec 2017 / 10:22 uur

Virals: stroomstoring op grootste luchthaven VS

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

In tranen om kerstspotje van supermarktketen Plus

Veel mensen grepen naar de zakdoekjes na het zien van de kerstreclame van Plus. De reclame laat een jong meisje van gescheiden ouders zien. Ze reist heen en weer tussen haar vrijgezelle vader en haar hertrouwde moeder.

Voor het kerstdiner schuift ze bij haar moeder en de rest van de familie aan tafel, terwijl haar vader alleen is. Als hij een gourmetpannetje onder zijn kerstboom vindt, staat hij ineens bij zijn dochter op de stoep met het pannetje in zijn hand. Klaar om een vorkje mee te prikken.

Op internet zijn de meningen verdeeld over het spotje. Het zou een onrealistisch beeld weergeven en kinderen van gescheiden ouders valse hoop geven.

Eerste beelden Temptation Island

Zet het in je agenda: vanaf februari kun je weer genieten van de vrijgezelle mannen en vrouwen en de verleid(st)ers van Temptation Island. De eerste namen werden al bekendgemaakt en nu geeft de serie ook de eerste beelden vrij.

Daarop is te zien dat de situatie snel uit de hand loopt. Dertig minuten na het kampvuur hoor je een vrouw huilen en gillen: „Ik haat hem zo hard!”

Het zal dus niet lang duren of de situatie escaleert. Over twee maanden weten we meer.

https://www.youtube.com/watch?v=9W7SSkIzx2g

Stroomstoring op de grootste luchthaven van de VS

Op de drukste luchthaven van de Verenigde staten, Atlanta, is de stroom uitgevallen. Duizenden reizigers hebben geen idee waar ze aan toe zijn en weten niet of, en zo ja wanneer, ze de lucht ingaan.

„De lichten flikkerden een paar keer en gingen niet meer aan, de hele luchthaven was ineens pikzwart” aldus een reiziger.

600 vluchten zijn geannuleerd en meer dan 500 vertraagd. De storing had een rimpeleffect en zorgde ervoor dat er in de rest van het land meer dan 2000 vluchten inmiddels vertraging hebben opgelopen.

Onduidelijk is wanneer de storting precies wordt opgelost. Duidelijk is dat de reizigers nog lang onderweg zullen zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: stroomstoring op grootste luchthaven VS
Sluiten