Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 25 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Dakloze brengt cheque terug naar rijke eigenares

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

De eerlijke vinder

Finders keepers, losers weepers. Ook in het Engels kennen ze de term wat je vindt mag je houden. De dakloze Elmer Alvarez kan echter nog niet zo goed Engels en besloot zich er niet aan te houden, toen hij deze week een cheque van 10.000 dollar op straat in New Haven (Connecticut) vond. Hij bracht deze netjes terug naar eigenares Roberta Hoskie. Makelaar Roberta – die het vroeger overigens ook niet breed had – besloot de eerlijke vinder rijkelijk te belonen. Hij krijgt een cursus Engels, een opleiding in de vastgoedsector en een sollicitatiegesprek ‘op een moment dat hij er klaar voor denkt te zijn’.

Getting Ready for the Surprise!! And showing how ThanksGiving Should Be Done!!

Posted by Roberta Hoskie on Wednesday, November 22, 2017

Vierjarige zonder armen en benen loopt

Hij heeft geen armen en benen, de vierjarige Camden is zonder zijn ledematen geboren. Toch probeert hij zijn eerste stapjes te zetten en dat levert meer dan ontroerende beelden op. „Ik dacht dat hij er niet klaar voor was, ik was in shock en heel erg blij toen het gebeurde", aldus de moeder van het Texaanse jochie.

https://www.youtube.com/watch?v=zai5dPC0DN8

‘Hij blijft maar scheten laten’

Eerder dit jaar hadden ze nog een beetje ruzie, maar door de goede band tussen de twee zijn we naast Max Verstappen ook een beetje van Daniel Ricciardo gaan houden. Dat komt onder andere doordat de twee elkaar zonder problemen belachelijk durven te maken. Ook tijdens de laatste pre-race persconferentie van het Formule 1-seizoen was het weer raak tussen de twee.

https://www.youtube.com/watch?v=m09ax5OAqwc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.