Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 30 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Koppel krijgt zestig jaar na huwelijk trouwfoto’s

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 30 september.

‘Finje vejardah’ voor Max

Hij is al een paar jaar een van de populairste Nederlanders, maar hij is nu pas tiener af. Bij RedBull Racing probeert iedereen Max Verstappen in het Nederlandse een fijne verjaardag te wensen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Vooral ploeggenoot Daniel Ricciardo heeft het er zwaar mee.

Foto uit de oude/nieuwe doos

De Brazilianen Rosa en Russo stapten in 1957 tot over hun oren verliefd in het huwelijksbootje. Destijds was het echter nog niet zo dat er overal maar camera’s aanwezig waren en hun feestelijke dag werd dan ook niet op beeld vastgelegd. Dat gebeurde zestig jaar later alsnog. Fotograaf David Balatonfuredi hoorde dat het koppel zijn zestigjarig jubileum zou vieren en geen foto’s had uit 1957. Daarop besloot hij in actie te komen.

Hond danst met paraplu

Deze hond kan zo solliciteren op Broadway om te acteren in een musical. Hij weet namelijk maar wat goed hoe hij moet flaneren met een paraplu in zijn mond. Dus aan de pasjes kan het niet liggen. Wij zijn benieuwd naar zijn zangkwaliteiten.

Dog Dances With Umbrella

Loving the new Singing In The Rain cast… 😂ViralHog

Posted by LADbible on Friday, September 29, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.