Madelon de Goffau
Madelon de Goffau Televisie 5 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Het Perfecte Plaatje verbazen zich over sloopgrage BN’ers

Kijkers van Het Perfecte Plaatje zagen gisteravond het ene na het andere vakantiehuisje omgetoverd worden tot ravage. De eerste opdracht voor de deelnemende BN’ers was een typische telsell-foto te maken en daar bleef weinig bij heel. „Die BN’ers slopen werkelijk alles”, reageert een kijker.

Acht weken lang nemen BN’ers het tegen elkaar op in het achtste seizoen van Het Perfecte Plaatje. Welke amateurfotograaf zich in die weken ontpopt tot waar natuurtalent, wint het programma. Vorig seizoen mocht Leonie ter Braak de winnaarstitel op haar naam schrijven.

Alles uit de kast bij Het Perfecte Plaatje

Om ook zover te komen, halen de BN-ers uit het nieuwe seizoen werkelijk alles uit de kast, zo bleek gisteravond al tijdens de eerste aflevering. De opdracht is een blooperfoto te maken voor een telsell-reclame, waarin het product uit de reclame alle problemen oplost.

Op het vakantiepark lijkt een bom ontploft te zijn na de shoots van Het Perfecte Plaatje. Zo maken ze smoothies zónder blenderdeksel, snijden ze een trampoline aan stukken, vliegt de chips en confetti door de kamer en maaien ze de tuin met grof geweld.

Binnen barbecueën

Eén van de huisjes staat zelfs bijna in lichterlaaie, als Frans Duijts Loes Haverkort achter de barbecue op de foto wil zetten. Kleine sidenote: hij steekt de barbecue aan ín de vakantiewoning. Bovendien staat de wind zo dat de rook naar binnen wordt geblazen. Binnen de kortste keren staat het hele huisje blauw van de rook.

Kijkers zagen veelal verbijsterd toe hoe de BN’ers het nette vakantiepark in Het Perfecte Plaatje slachtoffer maakten van hun nogal wilde en creatieve uitspattingen. „Die BN’ers slopen werkelijk alles tijdens de eerste shoot. Niks is meer veilig in en om de huisjes”, zegt iemand op X. „Wordt dat park gesloopt of zo? Wat een teringbende maken die BN’ers ervan”, zegt een ander.

Gedrag valt niet in de smaak

Bij veel kijkers valt het gedrag van de BN’ers in Het Perfecte Plaatje niet in de smaak, zo blijkt: „Niet leuk, al die vernielingen”, post iemand. En een ander zegt zelfs weg te zappen: „Ik erger me kapot. Ik stop met kijken naar dat stelletje vandalen. Nog nooit zo waardeloos geweest.”

De eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje is hier terug te zien.

Bedrijf pleit voor ‘masturbatievrij’, veel Nederlanders productiever op werk als ze regelmatig klaarkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties