Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Televisie 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Boer Evert en Maud nog steeds stapelverliefd: ‘Had ik hem maar 25 jaar eerder ontmoet’

Nederland genoot massaal van de prille liefde tussen boer Evert en Maud in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Twee jaar later is de verliefdheid nog lang niet weg tussen de twee. Integendeel, ruim 1,1 miljoen mensen zagen gisteravond in Onze Boerderij in Europa hoe stapelverliefd het koppel nog is.

Het enige wat de twee betreuren is dat ze elkaar niet eerder in het leven zijn tegengekomen.

Eeuwig zonde

In Onze Boerderij in Europa neemt presentatrice Yvon Jaspers het koppel mee naar een boerderij in het kleine dorpje Chulmleigh in Engeland. Tijdens de gammele autorit is de verliefdheid tussen boer Evert en Maud nog goed te merken.

Op de boerderij aangekomen steekt Maud al direct de handen uit de mouwen. Samen met Evert gaat ze op pad om de kalfjes drinken te geven. Als het koppel vervolgens door een heideveld struinen, vertelt Maud, die binnen een paar maanden al was ingetrokken bij Evert, hoe jammer ze het vindt dat ze elkaar niet 25 jaar eerder hebben ontmoet.

„Ik vind het echt eeuwig zonde dat ik niet als 15-jarig meisje op een boerderij ben opgegroeid”, zegt ze. „Mijn schuld hè, mijn schuld?”, reageert Evert. „Ja, je had me eerder moeten zoeken. Dan had ik ook meer kunnen betekenen voor het bedrijf, want het ‘boeren’ heb ik nog niet helemaal in de vingers.”

https://twitter.com/ezeltje67/status/1655293993998069760?s=20

https://twitter.com/missknorretjes/status/1655299520714907649?s=20

Boer Evert en Maud hebben toekomstplannen

Maar ook al hebben ze elkaar pas later in het leven ontmoet, de twee zijn dolgelukkig met elkaar én kunnen goed lachen met elkaar. Vooral het Drentse accent van Evert zorgt vaak voor lachwekkende situaties. Zo herkent Maud iets van haar bekakte Heemsteedse accent in Evert zijn accent, maar het geheel ontcijferen lukt nog niet altijd. „Ik moet zo lachen om dat taaltje van Evert. Het is net Heemsteeds, met alle o’s die eu’s worden.”

Er liggen zelfs ook al toekomstplannen: Evert is namelijk verliefd geraakt op een quad en wil niets liever dan zo’n voertuig kopen voor bij hem op het erf. Maud vindt dat prima, zolang zij wél ook haar moestuin krijgt.

Hitterecord treft Vietnam, Twitter kookt gelijk over: ‘Hoe erg moet worden?’ tot ‘angstporno’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.