Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaloezie na eerste zoen in De Bachelor: ‘Blijf van m’n vent af!’

Een modderritueel inclusief sjamaan, op roadtrip in een oldtimer, dineren bij kaarslicht: de dates in De Bachelor liegen er niet om. Nu het groepje overgebleven kandidaten in de haciënda met de dag kleiner wordt, ontstaat er steeds meer spanning en jaloezie onder de vrouwen. Als Merel stralend terugkomt van een intieme 1-op-1 date met bachelor Thomas van der Vlugt, is de maat vol en ontploft Inge.

Dat zij niet de enige is die het gezellig heeft met de bachelor, bewijzen de beelden van het liefdesprogramma maar weer. Tijdens een spirituele date knuffelen Merel en Thomas elkaar minutenlang en kijken ze elkaar diep in de ogen aan. Als de twee elkaar met modder insmeren en in bad gaan zitten, springt de vonk over. „Ik voel de spanning en een enorme drang dat ik haar wil laten weten hoe leuk ik haar vind”, zegt Thomas. En dus volgt er een gepassioneerde zoen.

Jaloezie in de Bachelor

Wanneer Merel de date in geuren en kleuren vertelt aan de rest van de vrouwen, houdt Inge het niet langer meer vol. „Leuk voor jou, kut voor ons.” Het romantische etentje met Thomas voelt opeens heel lang geleden en alsof het een stuk minder waard is. „Ergens heeft hij minpunten gescoord bij mij”, reageert Inge.

Ook tijdens de cocktailparty giert de jaloezie door het lijf van Inge. Als ze de andere kandidaten met de bachelor ziet praten en zelf moet wachten, schiet ze vol. „Blijf van m’n vent af”, reageert Inge. „Ik denk dat ik eruit lig.”

Kinderachtig gedrag

Het jaloerse gedrag van de kandidaat valt de kijkers op. „Ben ik de enige die Inge echt super irritant begint te vinden? Zo jaloers, vooral tijdens de cocktailparty”, klinkt het op Twitter. „Jeetje Inge doe even normaal met dat jaloerse en kinderachtige gedrag. Hoe zie je dat voor je als je wel gekozen wordt? Thomas krijgt altijd veel aandacht door zijn werk, als je dit al niet kan hebben, hoe moet dat dan?”, vraagt een kijker zich af.

Toch hoeft Inge zich nog geen zorgen te maken. Tijdens de rozenceremonie krijgt ze wel degelijk een roos en zien we haar opgelucht ademhalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.