Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Margriet uit BZV doet boekje open over boer Hans: wilde geen ‘huishoudster of stalknecht’ worden

De liefdestaferelen op de boerderijen van Boer Zoekt Vrouw houden menig kijker bezig. Zondag moest Margriet het liefdesnest van paardenboer Hans verlaten en op haar televisieoptreden klonken nogal wat reacties. Nu vertelt zij haar kant van het verhaal.

In een terugblik van Boer Zoekt Vrouw lucht Margriet haar hart over haar boerendate-avontuur. Hoewel ze Hans als een lieve man bestempelt, liep de deelneemster tegen het „snauwende gedrag” van de Brabantse boer aan. Margriet zag het niet zitten dat er ooit tegen haar net zo gesnauwd zou worden als Hans tegen zijn dochter en paarden doet. Ook praatte de boer volgens haar te veel over zijn overleden vrouw. „Ik hoef geen huishoudster of stalknecht te worden”, vertelt Margriet.

Hans was niet het type man voor Margriet

De deelneemster is ervan overtuigd dat het tussen haar en Hans nooit ging werken. „Het is niet mijn type man”, legt ze uit. In radioprogramma Wout2Day vertelde Margriet maandag ook dat de boer veranderde op „zijn eigen terrein”. Hans was in de laatste aflevering nogal streng tegen zijn paarden en daar vonden sommige kijkers en kandidaten wat van. Volgens Margriet wilde Hans vooral heel stoer overkomen.

Margriet moest Boer Zoekt Vrouw verlaten

Ze had zelf wel langer willen blijven, vertelt ze in het radioprogramma. Volgens haar is het niet mogelijk om iemand na één nachtje echt te leren kennen. Haar vertrek kwam volgens haar dan ook te snel.

Margriet vertelt dat Hans beloofde, na haar exit, nog koffie met haar te drinken. Maar de deelneemster heeft geen contact meer met de boer gehad. Wel heeft ze vriendschappen overgehouden met de andere dames.

BZV-kijkers vinden Dinie perfecte match voor Hans

Op Twitter werd al druk gespeculeerd over de beste kandidate voor boer Hans. Overigens wordt er op social media ook over andere kandidaten veel nagepraat. Margriet maakte zich niet echt populair, maar Dinie is volgens kijkers een perfecte match voor de paardenboer. Haar liefde voor paarden en zorgzame en kalme karakter past volgens BZV-kijkers goed bij Hans. Uit de reacties blijkt dat niet iedereen het eens is met de woorden van Margriet. Twitteraars bestempelden Hans eerder als sympathiek en lief.

BZV-kijkers praten nog graag even na over praatgrage boer Rob: ‘Gaat hij nu zingen?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Margriet uit BZV doet boekje open over boer Hans: wilde geen ‘huishoudster of stalknecht’ worden
Sluiten