Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 21 mrt 2022

Boer Zoekt Vrouw-kijkers stellen mening bij over veelbesproken Maud en smullen van ‘flirt’ Wendy

Boer Zoekt Vrouw is wellicht het enige programma waar je met kneuterigheid, boerencharmes en soms wat ongemakkelijkheid heel wat mensen op de bank krijgt. Menig twitteraar deelt zijn of haar mening over de boeren en hun dates. Zo waren kandidaten Maud en Wendy na de aflevering van gisteravond veelbesproken op social media.

Wekelijks aanschouwen bijna drie miljoen kijkers de liefdesperikelen op de boerderij. Kersenteler Rob, schapenhouder Janine, paardenhouder Hans en melkveehouders Jouke en Evert gaan dit seizoen op zoek naar de liefde. En zoals ieder seizoen springen er altijd een aantal kandidaten extra uit.

Maud veelbesproken kandidaat Boer Zoekt Vrouw

Deelneemster Maud, die het hart van boer Evert probeert te veroveren, kreeg na de eerdere afleveringen behoorlijk wat commentaar online. Ook columniste Angela de Jong haalde naar haar uit. Zij is wellicht de meest besproken kandidate van dit seizoen. Zo werd haar enthousiaste houding bekritiseerd en noemde De Jong haar „geitenyoghurt, yoga, zweefteef”. Maar na de aflevering van gisteren lijken BZV-kijkers bijgedraaid over Maud. Want sommigen vinden dat ze online wel heel hard werd aangepakt én dat zij zich in de aflevering van gisteren van haar beste kant laat zien. Zo bood Maud onder meer tegen de koeien van Evert haar excuses aan omdat ze nog een beginner was in het melken.

Ook ‘flirt’ Wendy valt op bij BZV-kijkers

Ook Wendy, die indruk probeert te maken op kersenteler Rob, wordt dit keer online veel besproken. Zo loopt de flirterige Wendy op hoge hakken en een strakke jurk de boerderij binnen. Tot groot plezier van boer Rob. Daarna gooit Wendy er nog een aantal versiertrucjes in, wat voor hilariteit zorgt bij de BZV-kijkers. Zo poseert de deelneemster charmant op bed, waarna boer Rob luidkeels „fiet fieuw” roept. Het zorgt voor vermakelijke televisie.

Wil je de hele aflevering van Boer Zoekt Vrouw bekijken? Je vindt de aflevering hier

Kijkers smullen meteen van Boer Zoekt Vrouw, we stellen de boeren voor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Boer Zoekt Vrouw-kijkers stellen mening bij over veelbesproken Maud en smullen van ‘flirt’ Wendy
Sluiten