Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Glitter and glamour in Lang leve de liefde, maar ook ongemak: ‘Niet te doen’

In de nieuwe aflevering van Lang leve de liefde verlopen niet alle dates even soepel. Björn denkt dat hij mensen goed kan lezen, maar dat Cindy hem niet ziet zitten, is nog niet bij hem opgekomen. En die gitaar-serenade? Het maakt de sfeer niet veel beter.

Als de gevoelens van Björn niet worden beantwoord, is daar maar één mogelijke verklaring voor. „Het is het baardje hè?” vraagt hij aan zijn date. „Nou, je bent gewoon niet m’n type”, is de verklaring van Cindy. En dus is het tijd voor Björn om zijn spullen te pakken. Een knuffel om het af te sluiten? Dacht ‘t effe niet. Cindy geeft de voorkeur aan een hand, dus komen de twee in een ongemakkelijke botsing terecht.

Lang leve de Liefde veel besproken

Twitterend Nederland heeft natuurlijk ook een mening over deze aflevering van gisteren en dan met name over de houding van Cindy. Dat de kandidaat nou niet bepaald warmte uitstraalt, valt ook de kijkers op. „Ik vind je niet lelijk, maar ik hou niet van de baardjes. Wat een domme reden, om niet een beetje normaal te doen”, klinkt het op Twitter. „Doe niet zo ijskoud Cindy. Wat een gesleur aan die gesprekken zo. Niet te doen”, reageert een ander.

Cindy geeft toe dat ze niet zo lekker met Björn kan praten, maar waar dat aan ligt? Geen idee. Normaal gesproken heeft ze wel een lekkere babbel. Dat de twee elkaar niet echt liggen, valt ook de kijkers op. „Ik vind de gitaarmeneer en die roze vrouw heel ongemakkelijk. Mag ik dat zeggen?”, reageert iemand.

Gezelligere kandidaten

Bij de twee nieuwe kandidaten gaat het er gezelliger aan toe. De twee zijn nog geen kwartier binnen, of de drank is alweer ingeschonken. Terwijl Bart voor de wijn zorgt, haalt Nina haar twee glitterjurken uit de kast. Heel veel indruk lijkt het niet op haar date te maken. „Wat heb je nu dan aangetrokken?”, vraagt hij verward.

Alles uit de garderobe van deze kandidaat lijkt te bestaan uit glitter en glamour. In de sneak preview van morgen gaat Nina nog een stapje verder: dan haalt ze haar bruidsjurk uit de koffer. „Wat voor pyjama zou Nina dragen?”, vraagt een kijker zichzelf af. De excentrieke deelnemer valt in ieder geval in de smaak bij twitteraars. „Nina weet wel hoe ze om de vinger te winden, hahaha. Taart, chique jurken en buikdansen. Leuk apart mens”, luidt het.

Lang leve de liefde is terug te kijken via deze link.

Plottwist in Married at First Sight: ‘Ik ben gewoon gekwetst’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Glitter and glamour in Lang leve de liefde, maar ook ongemak: ‘Niet te doen’
Sluiten