Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

LLDL-kijkers krijgen de kriebels van moederskindje Jordy: ‘Eten van mama?’

Hoewel het format van het programma Lang Leve de Liefde vrij onschuldig is, lijkt het erop dat er iedere keer wel iets spraakmakends gebeurt. Deze keer raken LLDL-kijkers niet uitgepraat over moederskindje Jordy (31). Zijn uitspraken over zijn „mama” zorgen voor kriebels bij kijkers. Overigens maken sommigen op Twitter zich ook al zorgen over de kandidaat van vanavond, die vier bakken lego mee het huis in nam.

Het programma staat inmiddels bekend om de meest ongemakkelijke en bijzondere dates. Ook dit keer lijkt dat wederom het geval. De Brabantse Jordy is op date in het LLDL-huis met de Utrechtse Nathalie. In de aflevering van woensdag was al te zien dat Nathalie een kaartje kreeg van de moeder van Jordy, waarin ze hen een mooie date toewenste in een rijmende tekst.

https://twitter.com/jphuwae/status/1486407735793041415

Ongemakkelijke date Jordy en Nathalie

In de aflevering van gisteravond spatten de vonken er tijdens de date alleen niet echt vanaf. Nathalie sprak ook al vrij direct uit dat Jordy niet het type is waarop zij zou vallen. En op de vraag van Jordy of hij al een „paar pluspunten heeft gemaakt”, reageert Nathalie ietwat vaag. Ook als Jordy oppert of Nathalie de date wil verlengen in het huis, blijft het angstvallig stil.

Kijkers krijgen kriebels van moederskindje Jordy

Hoewel de ongemakkelijkheid bij de twee er vanaf het begin al vanaf spat, kan het blijkbaar nog ongemakkelijker. Kijkers krijgen vooral de kriebels van de uitspraken van Jordy. Op Twitter valt men voornamelijk over de uitspraken over zijn moeder.

Want als het duo uiteindelijk in de hottub over elkaars familie begint, wordt het programma wederom interessant. „Elke week ga ik naar moeders toe. Dan ga ik met moeders boodschappen doen. Boodschapjes dragen en dan krijg ik eten van mama”, zegt Jordy op een kinderlijke toon.

En dat zorgt voor ongemak bij Nathalie en de LLDL-kijkers. Jordy ziet een vervolg met zijn date wel zitten. Ze vinden immers „allebei augurken vies” en dat schept toch een band. Daarom wil de Brabander de date graag verlengen. Maar Nathalie mist „een schop onder haar kont” van Jordy. Om die reden pakt ze uiteindelijk haar spullen.

Lego in Lang Leve de Liefde

Aan het einde van de aflevering wandelt de 50-jarige Raimond uit Beverwijk het huis binnen, met bijzondere bagage. Hij heeft namelijk een stapel met bakken vol lego bij zich. Maar liefst vier bakken vol kleine blokjes worden op een steekkar de villa ingereden. En ook daar valt op Twitter natuurlijk alweer iets over te zeggen. Dat belooft veel goeds voor de aflevering van vanavond.

Wil je de hele uitzending van Lang Leve de Liefde bekijken? De aflevering van gisteravond vind je hier

VI Vandaag: Johan Derksen vindt de wolf maar niks en publiek loopt de studio uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
LLDL-kijkers krijgen de kriebels van moederskindje Jordy: ‘Eten van mama?’
Sluiten