Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 21 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Kijkers Slimste Mens sluiten ‘supermarktmanager’ Randy Fokke in hun hart

Kijkers van De Slimste Mens hebben er een nieuwe favoriete kandidaat bij. Het kijkerspubliek is namelijk erg te spreken over de deelname van Randy Fokke aan de kennisquiz. De actrice is bij het grote publiek vooral bekend als supermarktmanager Ilse in de reclames van de Albert Heijn. Alhoewel ze daar soms nog wel eens als irritant wordt gezien, hebben kijkers van De Slimste Mens haar in hun hart gesloten. „Wat een leuk mens!”

Vorige week ontpopte acteur Jacob Derwig zich al als een van de publieksfavorieten. De acteur zat gisteren voor de zesde opeenvolgende dag in de kennisquiz en gooide daar (opnieuw) hoge ogen. Hij werd voor de vijfde keer de dagwinnaar. Al in de eerste ronde sjeesde hij qua puntenaantal zijn concurrenten voorbij. Al maakte Randy Fokke het hem nog wel even lastig.

Dat Derwig de meeste punten behaalt, is inmiddels een formaliteit. Gisteravond was het vooral Randy Fokke die de aandacht naar zich toe trok. Kijkers zijn namelijk erg te spreken over haar sympathieke uitstraling en humor. „Nooit geweten dat die vrouw van die ene supermarkt Randy heet, ik vind haar nu al leuk.”

Randy Fokke in reclames soms irritant: ‘Goede actrice’

Hoe anders zijn de reacties op de reclames van de bekende supermarktketen waarin zij speelt. Het pleit eigenlijk alleen maar meer voor haar. „Als ik Randy Fokke een leuk type vind, maar een hekel heb aan haar rol als Ilse, dan kan ze alleen maar een goede actrice zijn”, schrijft een kijker. Ook anderen geven aan Randy in haar rol als supermarktmanager soms wat irritant te vinden. „Maar in De Slimste Mens is ze echt sympathiek en grappig.”

De actrice mag vanavond opnieuw haar opwachting maken in de kennisquiz. Sommige kijkers verwachten dat in deze aflevering hamsters hun intrede doen in de ronde ‘Open Deur’. In die ronde stellen BN’ers de vragen aan de kandidaten.

Ook De Slimste Mens-publiek onderwerp van gesprek

Opnieuw is ook het publiek in De Slimste Mens onderwerp van gesprek. Veel mensen ergerden zich vorige week al aan het publiek, dat veel te fanatiek zou klappen. Ook viel een specifieke publieksgast extra op. Nog altijd zijn kijkers niet uitgesproken over de personen die elke aflevering lijken terug te komen.

Wil je de hele uitzending van De Slimste Mens bekijken? De aflevering van gisteravond vind je hier

Mannelijke De Slimste Mens-kandidaat oogst lof met jurk en hakken: ‘Mooi dat dat kan’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijkers Slimste Mens sluiten ‘supermarktmanager’ Randy Fokke in hun hart
Sluiten