Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 9 dec 2021

Kijkers smullen van halve finale Perfecte Plaatje, maar balen van vertrek publieksfavoriet

De aflevering van Het Perfecte Plaatje zorgde gisteravond voor wat tumult op Twitter. Publieksfavoriet Juvat Westendorp verliet namelijk vlak voor de reis naar Bonaire het programma. Hij viel af en behaalde net geen positie in de finale. En daar is niet iedereen het mee eens.

Die finalisten zijn Patrick Martens, Georgina Verbaan en Frits Sissing. In de aflevering van gisteravond kregen de laatste vier deelnemers, toen nog inclusief danser en acteur Juvat Westendorp, te horen dat de laatste drie kandidaten op reis mogen. De finale-shoots vinden namelijk plaats op het Caribische Bonaire. Het vertrek van Westendorp kwam voor veel kijkers als een verrassing. Vorige week won hij namelijk nog de foto-opdracht en hij was bij veel Perfecte Plaatje-fans een favoriet.

Kijkers balen van vertrek publieksfavoriet Juvat Westendorp

De kandidaten moeten voor een drieluik-serie hun persoonlijke held fotograferen. Westendorp koos ervoor om een zieke vriendin te portretteren en roerde daarmee mensen thuis op de bank. Uiteindelijk was de fotoserie van de Zaankanter niet genoeg om de finale te behalen en moest hij op de valreep het programma verlaten. Dat terwijl veel kijkers de foto’s van Westendorp prezen en hem als grote favoriet zagen.

Twitter smult van Het Perfecte Plaatje 

Op Twitter leven veel kijkers mee met het programma. Kijkers genieten ook van de fotoshoot van Georgina Verbaan met André van Duin. Als een over-enthousiast klein meisje ontvangt ze Nederlands bekendste komediant. Samen bootsen ze onder meer het komische duo meneer en mevrouw De Bok na. Een oude en zeer bekende sketch van Van Duin. Verbaan kan haar geluk niet op als zij de in de rol van Mevrouw de Bok mag kruipen. Maar ook Van Duin weet wederom de harten van de kijkers te stelen. 

Komisch duo Patrick Martens en Georgina Verbaan

Ook blijkt dat komische acties van Patrick Martens en Georgina Verbaan voor veel vermaak zorgen. Die overigens in het ‘echte leven’ goede vrienden zijn. Kijkers spreken op social media over een speciaal programma voor het duo.

Het Perfecte Plaatje trok gister 1,5 miljoen kijkers en dat is een hoog kijkcijfer voor het RTL-programma. Tussen Kunst en Kitsch eindigde bovenaan als publiekstrekker met 1,6 miljoen kijkers. Op de derde plek eindigde De Top 2000 Quiz.

Wil je de hele uitzending van Het Perfecte Plaatje bekijken? De aflevering van gisteravond vind je hier

Kijkers gaan los op ‘oversekste’ Linda uit Lang Leve de Liefde: ‘Arme man’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kijkers smullen van halve finale Perfecte Plaatje, maar balen van vertrek publieksfavoriet
Sluiten