Erik Jonk
Erik Jonk Televisie 24 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Twintig dames gaan voor het hart van Tony Junior in De Bachelor: dit zijn ze

De Bachelor gaat vandaag (eindelijk, volgens velen) van start bij Videoland. In deze romantische realityserie gaat DJ Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Hij heeft de keuze uit niet minder dan twintig dames die lonken naar zijn hart.

Onlangs stelde Metro je de eerste tien dames in De Bachelor voor, dus de laatste tien heb je nog tegoed. Zij gaan ‘de liefdesstrijd’ aan op Videoland.

2000 aanmeldingen voor De Bachelor

Uit meer dan 2000 aanmeldingen zijn in de twintig dames geselecteerd. Zij gaan – zo belooft de streamingdienst – ‘het ultieme liefdesavontuur samen met Tony Jr. aan in Kroatië’. Ook deze tien vrouwen gaan voor de ex van zangeres Maan. We stellen ze in willekeurige volgorde aan je voor. DJ Tony staat in Kroatië overigens aan de zijde van presentator Rick Brandsteder.

Bachelor Tony Junior Videoland Rick Brandsteder
Tony Junior en Rick Brandsteder (links). Foto: Tom Cornelissen

Julia, 24, @juliasinning

De Amsterdamse Julia houdt van afwisseling en uitdaging. Ze heeft twee studies afgerond en is werkzaam als freelancer in de evenementenbranche en momenteel bij de GGD. Ze wordt niet snel verliefd. Weet Tony daar verandering in te brengen?

Bachelor Tony Junior Videoland Julia
Julia. Foto: Tom Cornelissen

Rozemarie, 25, @rozemarieindepenarie

De Nijmeegse Rozemarie werkt als verpleegkundige, heeft een passie voor rockmuziek en drumt in een band met haar vriendinnen. Ze is doelgericht en houdt van zekerheid. Kan zij de stabiliteit bieden die Tony zoekt in een relatie?

Bachelor Tony Junior Videoland Annemarie
Rozemarie. Foto: Tom Cornelissen

Sara, 30, @saraagnesvankooten

De altijd positieve Sara stond op het punt een horeca-onderneming te openen toen de coronacrisis uitbrak. Ze is toen met haar moeder een meubelzaak gestart. Sara heeft een relatie van acht jaar achter de rug en weet dus precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Vindt ze dit bij Tony?

Bachelor Tony Junior Videoland Sara
Sara. Foto: Tom Cornelissen

Dolletjes uit Amersfoort

Sarai, 24, @saraiakhigbe

De Amersfoortse Sarai was vroeger wat verlegen, maar dankzij haar modellenwerk heeft ze dit aan de kant weten te zetten. Naast haar werk, studeert ze aan het AMFI. Sarai en Tony zouden in De Bachelor een match kunnen zijn omdat ze beiden houden van een dolletje en loyaliteit belangrijk vinden.

Bachelor Videoland Sarai
Sarai. Foto: Tom Cornelissen

Serena, 23, @svdijkhuizen

Serena woont in Tiel, waar haar paard ook op stal staat. Zij werkt voor het familiebedrijf. Serena houdt van fitness en kickboksen, maar nog belangrijker: tatoeages. Haar armen zijn al volledig gevuld en nu is ze bezig met haar benen. Kan Tony meedenken over deze invulling?

Serena
Serena. Foto: Tom Cornelissen

Amanda, 25, @amandaaaslim

Voor deze Leidse master criminologie-studente is het duidelijk. Tony is haar match omdat ze allebei ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. Amanda is een gezellige flapuit en in een groep is ze vaak de gangmaker.

Amanda
Amanda. Foto: Tom Cornelissen

Desi, 33, @desiskacokova

Desi heeft als vluchteling een heftige tijd meegemaakt, maar heeft geleerd om hier een positieve draai aan te geven. Ze werkt bij een Amsterdams reclamebureau, is een feestbeest én familiemens. Ze is eraan toe om te settelen en hoopt dit met Tony te doen.

Bachelor Tony Junior Videoland Desi
Desi. Foto: Tom Cornelissen

Stoer type in De Bachelor

Estelle, 24, @xestellec_

Estelle is een stoere dame die niet zomaar aan de kant gaat voor iemand. Dit komt goed van pas in haar werk als beveiliger op Schiphol. Ze is de enige Utrechtse uit de groep. Heeft ze daarmee een streepje voor bij Tony? Hij is in elk geval helemaal haar type.

Bachelor Tony Junior Videoland Estelle
Estelle. Foto: Tom Cornelissen

Esther, 27, @esther.zuiderveld

De Groningse Esther onderneemt al zeven jaar en heeft inmiddels vijftig verkooppunten voor haar eigen kledinglijn. Daarnaast maakt ze ook custom design. Met haar creativiteit, ondernemersdrift én wellicht Tony aan haar zijde hoopt ze via De Bachelor de wereld te veroveren.

Bachelor Tony Junior Videoland Esther
Esther. Foto: Tom Cornelissen

• Jolijn, 24, @jolijnsmidt

De van oorsprong Enschedese Jolijn is na een tijd in Kaapstad gewoond te hebben, inmiddels in Amsterdam neergestreken. Zij volgt de opleiding event management. Daarnaast werkt ze achter de bar én als personal trainer. Tony’s positiviteit, sportiviteit en humor spreken haar aan.

Bachelor Tony Junior Videoland Jolijn
Jolijn. Foto: Tom Cornelissen

Hier zie je de trailer van Tony Junior in De Bachelor, als een prins op het witte paard.

Wil je De Bachelor op Videoland gaan volgen? Dat kan vanaf vandaag hier.

Barbara Sloesen las voor Storytel een paar honderd uur The Vampire Diaries voor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.