Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Reizen 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit kost een nacht in de B&B’s van de Winter Vol Liefde-deelnemers

Winter Vol Liefde is net een tikje anders dan B&B Vol Liefde, want er doen niet alleen B&B-eigenaren mee, maar ook ‘gewone’ Nederlanders die in een winters land wonen en op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Toch zijn er een paar deelnemers waarbij je kunt overnachten.

Het winterse zusje van B&B Vol Liefde is op dit moment in volle gang.

Overnachten bij Marco uit Winter Vol Liefde

De 55-jarige Marco bestiert in Noorwegen een boetiekhotel met tuin en kampvuurplaatsen. Hij emigreerde in 2007 met zijn vrouw en zoon naar het Scandinavische land. In 2020 sloeg het noodlot toe en overleed zijn vrouw aan kanker. Nu stelt hij in Winter Vol Liefde zijn hart weer open.

In het hotel kun je voor verschillende prijzen overnachten, afhankelijk van de kamer die je boekt. Voor de Franse en de Hollandse kamer betaal je normaal gesproken 184 euro per nacht. Voor de IJslandse en de Zweedse kamer moet je iets dieper in de portemonnee tasten. Deze kamers kosten 212 euro per nacht.

Wil je echt uitpakken, dan kun je een suite boeken. Voor de Londen en New York suite betaal je 314 euro. Het duurst zijn de Rome suite en de Aspen suite: 342 euro.

Wat krijg je ervoor terug? Het hotel is omgeving door ongerept natuurschoon en ruig berglandschap, waardoor je er een weelde aan outdooractiviteiten kunt doen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon met een goed glas wijn bij het kampvuur zitten.

Een verblijf bij Edith in Oostenrijk

Ga je liever wat zuidelijker, dan kun je naar de 51-jarige Edith in Oostenrijk. Bij haar zijn de vonken nog niet helemaal overgeslagen.

Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in Tirol, in het wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. Hier verhuurt ze een aantal appartementen en chalets. Goedkoop is het niet: overnachten varieert van 171 tot 639 euro per nacht. De prijs hangt af van het type chalet dat je boekt en wanneer je er wilt verblijven.

Voor het riante prijskaartje krijg je wel de nodige luxe. Meerdere chalets zijn voorzien van wellnessruimte, een buitenterras en eigen parkeerplaatsen. Ook overnacht je midden in de bergen, dus liefhebbers kunnen er lustig op los skiën.

Bij Joshua in Amsterdam

Tot slot kun je ook nog verblijven in eigen land. Niet bij een van de kandidaten, maar bij een gast: Joshua. De man die Benjamins hart probeert te veroveren (en daar wisselende successen mee boekt) is eigenaar van twee bedrijven: Breakfast at Luza’s en restaurant Luza’s. Die eerste is een bed & breakfast in de Dapperstraat in het Amsterdamse Bos en Lommer. Hier is plek voor twee personen en je betaalt er tussen de 75 en 85 euro per nacht voor. Het lijkt erop dat het een kamer is in het appartement van Joshua, want op de Airbnb-pagina is te lezen dat je ‘bepaalde ruimtes van de woning met de host en andere gasten deelt’.

Dit waren de populairste babynamen van 2023

Alexander Pechtold bestempelt verkiezingsuitslag als ‘extreemrechts’ en dat stuit tegen de borst van Oranjewinter-gasten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties