Thomas Stevens
Thomas Stevens Tech 4 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Je kunt nu je batterij opladen door te masturberen

De energiecrisis kan weleens sneller voorbij zijn dan gedacht. Of althans, de sekssite Pornhub draait er zijn hand niet voor om met de lancering van ’s werelds eerste aftrek-oplader. Dat is te lezen op Metro UK.

#Wankband

Ja, je leest het goed. Pornhub introduceert de ‘Wankband’, een polsbandje waarmee je in een ruk je telefoon oplaadt. Het erotisch getinte platform drukt gebruikers op het hart ‘om vieze energie op te wekken’ door zelfbevrediging en roept ook iedereen op hun eigen suggesties te doen door gebruik te maken van de hashtag #wankband.

Uit de losse pols

Het apparaatje bevat een kinetische oplader die vervolgens weer gebruikt kan worden om andere objecten mee op te laden, zoals bijvoorbeeld je iPhone.

Lees ook: Ruim de helft kinderen stuit online op porno

Pornhub liet in een statement weten: “Elke dag wordt er miljoenen uren aan volwassen content geconsumeerd, waardoor waardevolle energie verloren gaat en wat een slechte invloed heeft op ons milieu. Wij besloten daar iets aan te doen bij Pornhub en introduceren dan ook vol trots ‘The Wankband’: het eerst draagbare technische snufje die je de mogelijkheid geeft om net zoveel van de planeet te houden als van jezelf.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.