Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 20 mei 2016 / 14:20 uur

Nieuwe denimtrend: de ripped jeans 2.0

Een goede spijkerbroek met gaten is een onmisbaar item in iedere kledingkast. Of er nou op beide knieën een scheur zit of alleen eentje ter hoogte van het bovenbeen, iedereen heeft wel een jeansexemplaar met een gaatje hier of daar.

De nieuwe jeanstrend brengt dit key item naar een ander niveau. De gaten zijn namelijk niet meer automatisch gepositioneerd op de benen, maar op een iets minder degelijke plek.

Met de billen bloot

Als er eerder een gat was ontstaan in je broek rond je billen, dan kwam dat waarschijnlijk door het vele dragen of een rare beweging. Maar nu is het dé modetrend die Instagram verovert. Vrouwen posten massaal kiekjes van hun billen in een goed gevormde spijkerbroek mét gaten onder hun derrière.

Wat vind jij van deze hype? Kijk en oordeel zelf:

https://www.instagram.com/p/BDH4q4PhjTL/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe denimtrend: de ripped jeans 2.0
Sluiten