Onvergetelijk feestje

Eleonora van Vugt 29 nov 2023

Tijdens de lockdown kwam spontaan het briljante idee in mij op om een online technofestival te organiseren.

Waarom ook niet, dacht ik? Hoe moeilijk kon het nou zijn?

Ik moet eerlijk bekennen dat er van een bepaalde vorm van nuchterheid geen sprake meer was op dat moment.

Dat, in combinatie met mijn rijkelijke fantasie en soms iets misplaatst vertrouwen in alles dat ik doe, maakte het beeld van wat ik had over ‘online een festival organiseren’, iets te simplistisch.

6 mensen, waarvan 4 dj’s, de technische man en ik (de organisator die af en toe iets leuks zegt tussendoor).

6 personen, ieder vanuit hun eigen woning opererend.

Al snel begreep ik dat het technische gedeelte van dit online event toch net iets te technisch voor me was en heb ik hulptroepen ingeschakeld. Uiteindelijk is het gelukt dat online technofestival te geven.

Bloed zweet en tranen, maar als je dan de dj’s hoort en ziet draaien, de technische man alles perfect regisseert en je uiteindelijk alleen maar enthousiaste reacties krijgt, dan is dat een goed gevoel.

Wat volgde was een eerste feestje, maar dan in real life op locatie, namelijk mijn eigen huis.

Dit werd een heerlijk feestje met 2 old-school techno dj’s, fijne mensen en een supersfeer die enthousiasme uitademende.

Wat een bevredigend fijn gevoel geeft me dat dan.

2 jaar later en 2 huizen verder bedenk ik me dat mijn housewarming er ook wel eentje à la variant techno mag worden.

Ik vraag mijn eigen ‘huis dj’s’ ook dit keer te komen draaien en wat volgt is een geweldige sfeer met een verlichting die je doet denken aan een ‘Duitse club in de kelder’-achtig tafereel met muziek die je alle kanten op laat gaan. Mijn huis totaal getransformeerd met daar lachende, dansende, blije mensen allemaal enthousiast bij elkaar om de muziek en de sfeer te voelen.

Zoveel mooie positieve reacties achteraf.

Wat was ik blij dat het toch weer was gelukt er een succes van te maken.

Mensen die er waren, bedankt…
Bedankt voor dit onvergetelijke feestje.

Liefs, Eleonora van Vugt

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.