Stone Coal Dutch

Oscar van Schijndel 19 nov 2022

Mag ik introduceer mijzelf even? Mijn naam is Benny B. Hindcorpse. Tenminste, dat is mijn hiding name. Ik ben een boy uit het Verenigde Koningdom en als je ziet, ik spreek Hollands nog niet zo much.

Dus doe ik het met mijn stone coal Dutch. Dat klinkt misschien wel gek, maar ik ben niet achterlijk, al zou je dat maybe wel denken, gegeven mijn hiding name.

Hoest ermee? De reden ik dit vraag, is vanwege de Worldcup in hoest. Tenminste, zo is dat land geroepen, Catarrh. It shines dat er zijn wat problemen met menselijke rechten. Ik begrijp dat niet, de zon schijnt daar bijna altijd. Alleen in de nacht niet. Best wel gek eigenlijk. Volgens mij daar een beetje geshift met de werktijden. De midnight shift, best wel bijzonder. Let the midnight special shine a light on me.

Onze squad

Onze squad heeft goede kansen. De Leeuwinnen hebben getoond hoe het moet worden gedaan. En daar zijn wij in het Verenigd Koningdom jullie Lowlanders erg dankbaar voor. Vanwege Sarina. Ik heb het gevoel, het succes van de Three Lions staat nog in de wieg, man. Louis zegt you will come an end. Dan zeg ik, we will come a whole end.

Waarom hebben jullie de kleur oranje? Ik kan dat niet snappen. Waarom niet zwart? Omdat jullie squad is een donker paard.

Elke weg, ik wens jullie erg veel seks… eh, succes toe op het toilet. Dat is immers waar World Championship voor staat, ik raad. Ik ben zeker, jullie will come to an end. En dan is the end search. Daarvan ben ik knap zeker. Of zoals jullie zeggen: pretty suur. En dat zullen jullie ook zijn. Omdat jullie weer een kans hebben verprutcht om te worden wereldkampioen. De kans om WC te worden met slecht spel door de play gespoold.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.