Finaliste Mrs Netherlands Universe 2021

Myrthe Entjes 17 mrt 2021 / 15:00 uur

Op 10 januari ben ik, Myrthe Entjes, geselecteerd voor het nieuwe traject van Mrs Netherlands Universe 2021. In de komende periode word ik samen met mijn medefinalisten klaargestoomd door het team van Mrs Netherlands Universe om een zinderende finaleshow neer te zetten op 6 juni.

Ik ben Myrthe Entjes. Ik ben 32 jaar en woon in Rotterdam samen met mijn vriend en zoontje van 1 jaar oud. Naast mijn functie projectmanager, ben ik finaliste Mrs Netherlands Universe 2021.

Wat houdt dat nou eigenlijk in een Mrs Netherlands Universe-verkiezing? Mrs Netherlands Universe is een verkiezing waaraan óók getrouwde vrouwen en moeders mogen deelnemen.  Dit is vrij uitzonderlijk!

Dit jaar zal de organisatie twee categorieën kiezen, namelijk: Mrs Netherlands Universe 2021 en Super Model Universe Nederland 2021.

Naast het halfjarige traject waarin ik en mijn medefinalisten klaar worden gestoomd tot een echte beauty queen door middel van trainingen, fotoshoots, catwalklessen en diverse workshops, zetten we ons ook in voor het goede doel: Stop Domestic Violence Against Women. Dit is het doel dat gekoppeld is aan de verkiezing. Ik zet me in voor Stichting Arosa te Rotterdam. Ik heb veel speelgoed verzameld voor de kinderen in de opvanghuizen bij Stiching Arosa. Ik ben blij dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

Meer dan een mooi plaatje

Het is de bedoeling dat een beauty queen meer is dan alleen maar een mooi plaatje. Naast dat je maatschappelijk betrokken bent, wordt er ook gekeken naar persoonlijkheid, motivatie, inzet en zakelijke competenties. Daarom krijgen we opdrachten die we moeten vervullen. Zo worden we onder meer geacht om zelf ons nationale kostuum te ontwerpen die we zullen dragen gedurende een ronde van de show.    

Ook onze vaardigheden als zakenvrouw worden getest en zoals bij menigeen wel bekend is, hoort bij een beauty contest ook het vinden van een sponsor. Inmiddels heb ik meerdere bedrijven die mij willen sponsoren, erg leuk!

Het is genieten zo’n contest en over een paar maanden is de finaleshow. Ik kijk er onwijs naar uit! En, wat houdt jou bezig op dit moment?

Reageer op artikel:
Finaliste Mrs Netherlands Universe 2021
Sluiten