75 kinderen

Mark de Jong 13 feb 2020

Het welbekende televisie programma Boer zoekt Vrouw heeft tot nu toe al 75 kinderen opgeleverd.
Dat is al een prestatie op zich. Aan zulke cijfers kan Temptation Island niet tippen, die komen hooguit op 32 tropische soa’s. Het kan nooit lang meer duren voordat Boer zoekt Vrouw Kids in de ether wordt geslingerd door John de Mol. Voor hem wordt het dan pas interessant. Kinderen van acht met trekkers op elkaar in laten rijden tijdens de date en volleyballen met koeienstront.

Leuk!

Ik maak me best wel zorgen om zulke cijfers. Voor je het weet zijn er duizenden Boer zoekt Vrouw kinderen. Allemaal door dat geile rooibos gelul van Yvon Jaspers tegen die boeren.

“Nee maar Tjeerd, luister nou eens naar jezelf. Wees gewoon eens lief voor Annemiek, dan komt er vanzelf een gesprek. En niet de hele tijd over bloemkool en uierzalf. Vraag eens naar d’r moeder en d’r hond”, zegt ze dan. Dat is geen advies Yvon, dat is stemmingmakerij.

Die kinderen denken natuurlijk ook allemaal dat het normaal is om langs de A1 te gaan staan vrijmibo-en met je tractor. Want dat doen ze, ik zie het iedere dag. Dat is helemaal geen demonstreren meer. Ze zijn gewoon uitgekeken op het hangen in de keet .
Ze hebben nog net geen volkszanger ingehuurd en een feesttent opgezet. Gewoon tractor langs de weg, zwaailichten aan, bier drinken en een spandoek ophangen met een leus over veganisten.

Hoelang zal het nog duren voordat de vluchtstrook volstaat met bolderkarren en driewielers Yvon?

Wie zaait zal oogsten.