Migratie stoppen. Wanneer dringt dit besef door?

Cees Freeke 17 dec 2019

CBS komt met de bevolkingsprognose dat we in 2024 achttien miljoen inwoners en in 2039 negentien miljoen inwoners zullen tellen. Demograaf Jan Latten stelt de vraag: ‘wil de bevolking dit wel?’ ‘Dit land wordt overgenomen door buitenlanders. We zijn te laat’, aldus Gerard Joling in een interview. Het is een feit dat zevenentachtig procent van het Nederlandse volk geen immigranten wil. Desondanks stopt het kabinet de stroom niet. Een referendum is niet mogelijk.
UN Global Migratiepact document onthult ware schaal van geplande migratie-overstromingen in het Westen. Europa heft de capaciteit voor vier miljard mensen, meer dan de helft van de wereldbevolking in 2018. Nederland zou 25 miljoen mensen kunnen bevatten. Dit is uiteraard volstrekt onzinnig.
Minister Ploumen stelde in 2012 ruim vijf miljoen euro ter beschikking voor beurzen voor Syrische vluchtelingen die ‘in de regio’ een studie willen volgen. De vraag van raadslid Cees Freeke aan André Bosman in Nieuwspoort, ‘hoe dit zich verhoudt met de Nederlandse studenten die in het geheel geen beurs krijgen en alles moeten lenen’, bleef onbeantwoord.
Bulgaren plegen mega toeslagfraude en vervolgens worden Nederlandse toeslagouders door de belastingdienst belaagd met onjuiste aanslagen en onrechtmatige beslagen en uithuiszettingen. Verwoeste levens en huwelijken tot gevolg. De Nederlandse werknemers hebben het allerhoogste pensioenvermogen en de allerlaagste rekenrente van Europa. Waarom houdt Koolmees die wanverhouding in stand?
‘Helaas is de migratiepolitiek enorm gemoraliseerd en gepolariseerd. Een rationele discussie is nauwelijks mogelijk’, aldus immigratiedeskundige Ruud Koopmans. ‘De islam is onze toekomst’, proclameerde Frans Timmermans. Merkel zei: ‘Duitsland wordt een islamitische staat!’
Het schip gaat de wal keren: Engeland uit de EU; Macron kan de stakingen niet breken en Nederland is volop in protest. Het Franse volk koos massaal voor Macron; hij bleek massa immigratie te koesteren. Maar wij wisten wel de Rutte geen heraut van de waarheid is en dat hij niet een belofte inlost. Rutte doet mee met de EU, de VN en met D66 die de wereld wil islamiseren.
Straks komen de boeren in actie. In feite een opstand tegen de linkse doctrine. Want de stikstof ruimte die de boer moet afstaan is voor woningbouw; die woningen gaan linea recta naar moslim-migranten. De migratie stoppen is beter voor onze boeren, onze woningzoekenden en ons sociaal zekerheidsstelsel. Wanneer dringt dit besef door?