Netflix en verveeld

Iedereen kent het wel, je hebt een heerlijke dag vrij, dit is het moment om even tijd te nemen voor jezelf. Ik lig dan altijd het liefste met een dekentje op de bank, even mijn eigen burgerlijke momentje.

Persoonlijk ontspan ik van een aantal dingen: heerlijk met mijn hond lopen, schoonmaken en Netflixen. Netflixen is een moment waar je nergens over hoeft te denken. Uren kan ik kijken naar series, ik kijk zo lang achter elkaar dat Netflix zich soms zelfs afvraagt of ik er nog ben. Ik ben er altijd nog.

Maar de laatste tijd vind ik Netflix een vervelend proces. Alle leuke series heb ik al gezien en tegenwoordig ben ik alleen al uren bezig met iets zoeken wat wellicht bij mij past. Helaas heb ik dit nog niet gevonden deze week. Dus nu ben ik in plaats van Netflix & chilled gegaan naar Netflix en verveeld.