Wat DOET iedereen?!

Esther Tuenter 28 okt 2018

Wat DOET iedereen!?
Zondagavond. Bijna 18.00 uur. Ik heb mij vanmiddag van alle ‘social things” afgerukt. Ben niet lekker. Nee! Voel mij niet lekker. Vanmorgen burgerlijk goed gewerkt (jawel op zondag) maar nu is de koek op. Welke koek? Geen idee maar het is opperdepop. Heb ernstig de moed (nee moet!) mij terug te trekken op mijn 72m2. MET gashaard, dat dan weer wel. Ik zou mijzelf zelf lekker teruggetrokken hebben in een doos van 1m2 maar ik ben in de gelukkige toestand meer m2 te “bezitten”. Even nadenken en ook weer niet. Hang met hoofdpijn op de bank en irriteer mij gek aan de “woon”programma’s en “feelgood” reclames. Rot op! Voel mij niet goed en wonen doet iedereen! Ook zonder die snertprogramma’s met het “wonen voor je plezier”. Doe normaal man. Wonen is wonen. Ook met een (gestolen) waxinelichtje. Druip af met je mooie stoelen etc. Warmte is warmte. Al komt het van je hond. Afijn. Ik dus only the lonely naar de cafetaria met (niet only dus) Meneer. Zo heet mijn hond. Bennik nooit “echt alleen”. ?. Heeft er dus bijna NIEMAND meer zijn gordijnen open! Juist wat ik ZO nodig heb op deze “nervous breakdown” middag! Is het warm in de huizen? Hebben ze het gezellig? Is het allemaal fake wat ze doen? ‘Hierrrr schoonmoeders! Nog wat thee voor u”?. Ik zie het niet meer… Was “frogger” wel anders! Nu moet ik het doen met mijn hoofdpijn en fantasie. Sterkt elkaar behoorlijk dus prima (auw). Ik ga vroeg op stok. Alleen. Okay met Meneer maar die vindt niet veel. Trusten.