In gedachten aan Denk

Andre Hendriks 16 aug 2018

De rechter heeft zich uitgesproken in het kort geding van Denk tegen BNNVARA en dat is in het nadeel van Denk uitgevallen. Ik lees dat dan en neem het voor kennisgeving aan, want inhoudelijk heb ik van dat soort zaken geen verstand.
Op de web-pagina van de Mediacourant stond dat onder de kop; “Peter R de Vries en Denk verliezen zaak tegen BNNVARA. Dus vroeg ik mij af wat de kop zou zijn geweest als Denk in het gelijk zou zijn gesteld. Dat laat zich raden…..
Best slim van de heer Azarkan om een beroep te doen op het advocatenkantoor van Peter R de Vries. Peter is nog al eens op televisie te zien en in aanloop naar dit kort geding heeft Peter ook in de programma’s waarin hij te gast was, of als mede presentator opereerde uitvoerig, de gelegenheid aangegrepen om iets over “de zaak” mede te delen. In feite was er niet zo veel aan de hand…..en het heimelijk opnemen was uiteraard een grove schande. Nee, Peter zag de zaak met vertrouwen tegemoet.
Als de uitspraak anders was uitgevallen zou dat voor zowel Denk als het advocatenkantoor van de heer de Vries geweldig zijn geweest. Win-win situatie uit het boekje.
En wie weet hoe lang wij dat nog hadden moeten aanhoren van Peter R.
Misschien zou het zoontje van Peter R er goed aan doen om het eens zonder pappie te proberen. Gewoon op eigen kracht. Hij is uiteindelijk wel advocaat en je kunt veel van Peter R zeggen, maar niet dat hij advocaat is.
Bovendien, een beetje advocaat komt maar wat graag zelf op televisie. Die sturen hun pappie of mamma niet.