No Tan(g)

Mary Jones 4 mrt 2018

Nog voordat hij überhaupt goed en wel gestart was, werd hij afgebrand. Het zou niet slagen, hij was niet geschikt.

Hij bewees uiteraard meer dan grandioos het absolute tegendeel. RTL-late night werd een succes. Toen Humberto zich (wat mij betreft niet uitgesproken genoeg) uitte over de welbekende karikatuur en menigeen’s onvoorwaardelijke liefde voor dat wezen inclusief bijbehorend kinder/volwassenfeest, werd hij wederom afgemaakt.

Toen bleek dat er iets speelde tussen hem en een andere vrouw, was hij opeens de enige man ter wereld die zoiets verwerpelijks had gedaan, want ja gelukkig doet de rest van de bn-ers en de gewone man dat niet. Sterker nog, in enkele gevallen is het een prestatie van formaat als je als presentator met meer dan 200 vrouwen het bed deelt en is dat reden om diverse gezellige polls te houden.

Nee Humberto hoe durf je!! Verzuurd Nederland ging los op hem, vooral ook op de FB pagina van RTL-Late night. Na ongetwijfeld lang wikken en wegen, is het briljant team achter dit succesvol programma er achter gekomen dat het toch niet echt een succes is met Humberto en wordt diezelfde pagina naast vele oprechte en terechte lofzang, gevuld door diezelfde verzuurde mensen die het toch maar jammer vinden dat Humberto vertrekt. Een mooi staaltje en blijk van de hypocrisie van medelevend Nederland.

Humberto je hebt je waarde getoond en ik snap je emotie uiteraard. Ik zou daarom aan de ene kant willen dat je blijft maar de andere, fuck them-kant, voert zonder meer de boventoon. Ik teken daarom ook geen enkele petitie want waarom zou ik willen dat je ergens blijft waar je niet gewenst bent. We logeren in niemands achterwerk yere.

Er komt ongetwijfeld weer iets moois op je pad en whatabout zelf creëren?!……Mama didn’t raise no fool!

Soso lobi!