De Raqqa hype

sonjavandenende 24 okt 2017

Daar gaan we weer, alle kranten en zogenaamde "onafhankelijke"media beginnen weer met hun propaganda nieuws! Eerst was het Madaya, toen oost-Aleppo. Die "boze" Assad hongert zijn bevolking uit en gooit vatbommen op hun hoofd! Maar oh wat waren ze blij de burgers van Aleppo om eindelijk bevrijd te zijn van de terroristen van Al-Nusra, die onze "vrije" media en politiek "rebellen noemde!

Voedselhulp aan oost-Aleppo? Welnee, het westen is de burgers daar allang vergeten, belangrijk is het nieuws, of "Hype" zoals ik het noem, weten we het nog? Het jongentje Omar Daneesh, gered door de Witte Helmen, onder het puin en stof. De Witte Helmen een hit op Netfilx,maar eigenlijk Al-Queda/Nusra leden met hun kantoor in Nederland, brievenbus kantoor natuurlijk! Omar bleek springlevend en gelukkig bij zijn ouders thuis, gebruikt door Al-nusra als propaganda, onder dwang! Veel kinderen zijn in deze oorlog gebruikt voor propaganda doeleinden, door het westen en de terroristen!

En het Twitter meisje Bana, die zo goed Engels kon, dat viel toch wel tegen op de You-Tube filmpjes. Naderhand mocht ze gezellig bij "oom"Erdogan op schoot en kreeg ze het Turkse staastburgerschap. Oh ja ze heeft nu een boek, geholpen door J.K. Rowling, de Harry Potter schrijftster. Als je het verhaal niet kent zou je denken dat het een soap-serie is!

Nu stort de "vrije"media zich op Raqqa, maar daar weten ze eigenlijk niets van. Geen journalist is binnen, dus ja moet je toch een leuk verhaaltje van maken! Bevrijd door Koerden, die er niet thuis horen en de VS al helemaal niet! Over Deir-ez-Zor komt niets in het nieuws, bevrijd door het Syrische leger, maar ja dat is weer die "boze" Assad!

De Wederopbouw is allang begonnen in steden zoals Aleppo, de gestolen machines uit de fabrieken en de kapot geschoten fabrieken zijn weer draaiende, met hulp van Rusland en China. Oom Erdogan, nu overgelopen naar de Russen, zal ook zijn schuld voor de gestolen machines en ISIS olie moeten gaan betalen!