Jesse . The fucking movie

Niels Koning 6 sep 2017

Jesse.

Het klinkt nu erg groot. Een enkel woord voor een “documentaire” dat voor het gros van het volk geïnterpreteerd wordt als een film.

Een film die eigenlijk een documentaire had moeten zijn.

De documentaire werd door de media zonder het überhaupt te hebben gezien gekoppeld aan de term propaganda .

Vooral omdat de maker van deze documentaire een vriendje is van Jesse.

Wat had u verwacht mensen? Dat een documentaire van GroenLinks na afloop het gevoel aan u zou geven dat u abrupt een VVD-er bent geworden? Of had u een open einde verwacht zodat u mogelijk later nog een VVD-er zou zijn geworden?

Ik vind het juist een hele goede manier om te laten zien hoe Jesse zich beweegt in de tweede kamer.

De partij van Jesse valt nog te filmen. De onderhandelingen tot een regering is zo onderhand helemaal niet meer te filmen .

Dat zou resulteren in een hele slechte komedie. Waarbij de volgeling het idee krijgt dat hij in de maling word genomen. En dat wordt hij ook!

En maar zeiken dat Jesse de formatie heeft verkloot.

Hebben jullie er wel eens over nagedacht dat Jesse juist de betrouwbare politicus is die zich aan zijn woord hield tijdens de formatie? Beloftes niet brak tijdens de gesprekken met de andere partijen?

Dan hoor je al vaak dat Jesse water bij de wijn had moeten doen. Als ik een goede wijn in huis haal en het moet verdunnen met water omdat het volgens mijn bezoek te zwaar op de maag ligt ; dan zorg ik er nog wel voor dat het een balans krijgt waar ik me prettig bij voel .

Een mooie volle montepulciano dusdanig verwateren tot een in zò slecht gebalanceerde wijn waarvan ik al weet dat ik de hele fles nooit zou gaan willen consumeren ( de volle 4 jaar uitzitten) zou ik nooit toestaan .

En waarom is dit opeens bewuste propaganda? Als het was uitgezonden op de NPO zonder deze aandacht hiervoor was iedereen dit nu allang vergeten . Deze commotie zorgt juist voor indirecte propaganda van het volk.

Oh; en fitna van wilders trouwens . Was dat gemonteerd om ons te waarschuwen voor de islam? Dat zal vast meegespeeld hebben hoor. Maar het uiteindelijke doel was natuurlijk om de PVV groter te maken.

Wat ik wil zeggen: elke politieke partij probeert de media te halen. Ze willen allemaal hun partij promoten. En geef ze eens ongelijk.