Beste pisvingers,

Carl Schroder 31 jul 2017

Beste Pisvingers,

Bij deze wil uw gemeente u laten weten dat wij geheel zijn overgestapt op genderneutrale taalvoering.
Voortaan wordt iedere inwoner van onze prachtige gemeente aangesproken met de titel pisvinger. Dit, omdat iedereen en niemand uitgezonderd wel eens over de handen heeft gepist, of pis over de handen heeft gekregen bij het afvegen, omdat het toiletpapier te klein en/of te dun was.

Deze maatregel is genomen na uitvoerig denkwerk, door totaal de verkeerde mensen, om niemand meer uit te sluiten, want zoals wij allen weten in deze prachtige gemeente, waar de geestelijke gezondheidszorg welig tiert, leidt uitsluiting tot vervroegde schooluitval, kruimeldiefstalletjes, het vervoeren en verhandelen van natuurlijke en chemische drugsartikeltjes, discriminatie, racisme, het Sylvana Simons syndroom, Islamofobie, Jihadisme en uiteindelijk, een onvermijdelijke stem op de Partij voor de Vrijheid, en beste pisvingers, dat willen wij natuurlijk allemaal niet.

Vandaar dat wij hebben besloten, dat voortaan iedereen gelijk en hetzelfde is, fuck SIRE. Of u nou gezegend bent met een prachtig gevormde flamoes waarop de weelderige schaamharen lustig tieren of een onwelriekende scheur heeft, waar nog geen helmgras op wil groeien, het zal ons een eenheidsworst wezen, beste pisvingers, u bent allemaal gelijk.

Natuurlijk begrijpen wij dat deze maatregel in het begin voor verwarring kan zorgen, en mocht u daarom een medewerker van de gemeente, per abuis, aanspreken met hondelul. dan zullen wij u niet meteen sanctioneren met de daarvoor geldende vijftig stokslagen, maar geven wij u de juiste benaming even mee, die in dit geval, hondengeslachtsdeel zou moeten zijn. Wij zijn er immers voor u en uw welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk.

Om het familiegevoel, die wij in deze gemeente zo hoog in het bontgekleurde vaandel hebben staan, knijpen wij een oogje dicht bij het gebruik van de woorden, broeders en zusters, want zijn wij niet allen broeders en zusters, zeer gewaardeerde pisvingers?

Ten slotte, beste pisvingers, willen wij u er nog even op attenderen dat de bizarre gewoonte van sommige van onze pisvingers, om voor de deur van het gemeentehuis hun behoeftes te doen, door de medewerkers en de beleidsmakers toch echt niet wordt gewaardeerd, en wij verzoeken de verantwoordelijke pisvingers om deze onfrisse en onwelriekende gebruiken met onmiddellijke ingang te staken.

Vertrouwende u voldoende te hebben geïrriteerd verblijven wij.

Uw ambtelijke Pisvingers.